CELEBRITY STYLE

Δες τι επέλεξε να φορέσει η Βίκυ Καγιά στην βάπτιση της κόρης της

Η βάφτιση της κόρης της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά πλησιάζει και η Βίκυ προετοιμάζεται για το τέλειο outfit, το κατάλληλο για μια τόσο σημαντική μέρα στη ζωή της.

Φυσικά, η Βίκυ μετά από χρόνια φιλίας με τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια, επιλέγει να αφεθεί στα δημιουργικά του χέρια για την εμφάνισή της στην βάπτιση. Ο ίδιος ο Βασίλης Ζούλιας μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όσο η Βίκυ βρισκόταν εκεί για να δοκιμάσει πιθανά looks.

Ο σχεδιαστής έγραψε: “Λοιπόν της έκανα την πρώτη της φωτογράφιση πίσω στο 93 πήγαινε σχολείο τότε οπότε έπρεπε να την κάνουμε νωρίς πριν περάσει το σχολικό. Ήταν σε μία γκαλερί και εκείνη πόζαρε φυσικά σαν πραγματική επαγγελματίας.. ήταν 15 και εγώ ήμουν 30. Σήμερα κάνουμε fitting για την βάπτιση του μωρού της. Είμαι τόσο χαρούμενος που ήμουν ο νονός της βάπτισής της στον κόσμο της μόδας. Δεν ξεχνάει ποτέ και είναι πάντα εκεί όταν τηλεφωνώ, όπως στο τελευταίο μου βροχερό show. Το να την έχω κοντά μου με έκανε να νιώθω ασφαλής και πως όλα θα πάνε καλά.”

 

Η Βίκυ ανέβασε επίσης μια φωτογραφία τους στον δικό της λογαριασμό. Στις φωτογραφίες φοράει ένα καρό παντελόνι σε γκρι απόχρωση με matching παπούτσια και στράπλες top με βολάν στο τελείωμα. Το μπούστο της μπλούζας έχει λαχανί, neon λεπτομέρεια, δίνοντας στο σύνολο έναν ιδιαίτερα μοντέρνο αέρα.

We didn't realize we mare making memories!We just knew we were having fun!#vintagefrienships #you @vzoulias

A photo posted by Vicky Kaya (@vickykaya_) on

 

Εμείς το λατρεύουμε ακόμα κι αν δεν είναι η τελική της επιλογή.