CELEBRITY STYLE

Η Βίκυ Καγιά και το φόρεμα του Άγγελου Μπράτη για τον τελικό του GNTM

Το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε το GNTM με νικήτρια να ανακηρύσσεται η Ειρήνη Καζαριάν. Εκτός όμως από τις δοκιμασίες και τα σχόλια των κριτών που σήμερα κάνουν το γύρω του διαδικτύου, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και η λαμπερή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά. Η όμορφη κριτής του παιχνιδιού, γνωστή για την άψογη αισθητική της, για τον τελικό διάλεξε ένα εξαιρετικό φόρεμα δια χειρός του Έλληνα σχεδιαστή, Άγγελου Μπράτη.

 

Ένα μακρύ, μεταξωτό φόρεμα σε μία olive green απόχρωση με ελαφρύ ντραπέ στο ντεκολτέ και μία εντυπωσιακή πλάτη που είναι πιθανό να μην κατάφερες να δεις στο χθεσινό show. Το εντυπωσιακό φόρεμα ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, glittery πέδιλα Aquazzura, ενώ τα κοσμήματα που ταίριαζαν άψογα με το φόρεμα ήταν από την Μυρτώ Δανελιάν.

 

Το outfit συνόδευσε με ένα επίσης glam beauty look με το βαθύ κόκκινο κραγιόν να κλέβει τις εντυπώσεις ενώ το hairstyle διέφερε από τα κλασικά που συνηθίζει να κάνει με το short bob κούρεμά της.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χρώμα που σαφώς ταιριάζει στις ξανθιές. Φαίνεται άψογο στο σατέν ύφασμα ενώ κάλλιστα μπορώ να το φανταστώ σε ένα επίσημο ρεβεγιόν, μιας που και οι μέρες είναι κατάλληλες να μιλάμε για επίσημα φορέματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/vickykaya_