CELEBRITY STYLE

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας στο Λευκό Οίκο βάζει κάτω την Melania με το ροζ σύνολό της

AP Photo/Evan Vucci

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας μαζί με τον σύζυγό της βασιλιά Abdullah βρέθηκε στον Λευκό Οίκο για επίσημη επίσκεψη και όπως αναμενόταν συνάντησαν το ζεύγος Trump και έβγαλαν τις απαραίτητες φωτογραφίες. Οι όμορφες κυρίες διάλεξαν το ίδιο χρώμα στα outfits για την συνάντηση και η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερες ποια να πρωτοκοιτάξεις. Ωστόσο, λίγους περισσότερους πόντους θα δώσουμε στην πάντα στιλάτη βασίλισσα της Ιορδανίας, η οποία δε διάλεξε φόρεμα, ούτε ταγιέρ, απλά έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα όμορφο σύνολο (παντελόνι-μπλούζα) σε μία ανοιχτόχρωμη ροζ απόχρωση.

AP Photo/Evan Vucci

AP Photo/Evan Vucci

Συνδύασε μία μακρυμάνικη μπλούζα με μία παντελόνα στο ίδιο ακριβώς χρώμα του brand ADEAM, ενώ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι pumps σε πολύ κοντινή απόχρωση και ένα τσαντάκι σε πιο έντονο ροζ. Τα μαλλιά της ήταν κάτω σε ανάλαφρες μπούκλες ενώ το μακιγιάζ διακριτικό, όσο χρειαζόταν δηλαδή για ένα άψογο, elegant αποτέλεσμα.

AP Photo/Evan Vucci

AP Photo/Evan Vucci

Η Melania Trump από την άλλη, φόρεσε ένα φόρεμα σε baby pink με ψηλοτάκουνες γόβες στο ίδιο χρώμα, ένα outfit που αν και κομψό δεν έκανε εντύπωση αφού μοιάζει αρκετά με όσα μας έχει συνηθίσει στις επίσημες εμφανίσεις τη Πρώτη Κυρία.

AP Photo/Evan Vucci

AP Photo/Evan Vucci

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Evan Vucci