CELEBRITY STYLE

5 εμφανίσεις της Tracee Ellis Ross που δίνουν καλοκαιρινή έμπνευση

Jordan Strauss/Invision/AP

Έρχονται γάμοι, βαφτίσια και γαμοβαφτίσεις (φουλ κομπλέ) και εσύ χρειάζεσαι μία χείρα στιλιστικής βοήθειας. Και πόσα μαύρα φορέματα να βάλεις; Πόσες φορές να εμφανιστείς με το ίδιο σετ; Έχουν αρχίσει να εξαντλούνται τα ρούχα στην ντουλάπα και οι επιλογές να μειώνονται δραματικά. Και για αυτό βρίσκεται στην παρέα μας σήμερα η Tracee Ellis Ross. Για να δώσει έμπνευση και να παραδώσει μαθήματα στιλ. Σε κάθε της εμφάνιση ξέρει να τονίζει τα δυνατά της σημεία και τολμά να βάλεις έντονες γραμμές. Μη διστάσεις να κάνεις copy κάτι που μπορεί να σου κινήσει το ενδιαφέρον.

#1

 

Μακρύ μαύρο φόρεμα Germanier με μία διαφάνεια γεμάτη παγιέτα. Μία έξυπνη λύση αν έχεις το φόρεμα και θέλεις να το αναπροσαρμόσεις.

#2

 

Φούξια φυσικά και καλό μας καλοκαίρι. Φόρεμα Esteban Cortazar με λευκό τελείωμα και ασορτί γόβες. Η άλφα γραμμή κολακεύει τα μεσογειακά κορμιά.

#3

 

Πάλι φούξια αλλά πιο καθημερινό συνδυασμένο με λευκά sneakers. Το Prada φόρεμα έχει κάνει την τέλεια αντίθεση με το κίτρινο τσαντάκι.

#4

 

Δαντέλα αγαπημένη σε διαφορετικούς χρωματισμούς από το ιδιαίτερο χέρι του Christopher Kane. Μπορείς να κάνεις layering ακόμα και το καλοκαίρι.

#5

 

Floral Michael Kors με πιέτες. Η μπότα θα αντικατασταθεί με πλατφόρμα ή ακόμα και sneakers αν χρειάζεσαι κάτι πιο casual chic.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP