CELEBRITY STYLE

Τα εσώρουχα της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου για τα Χριστούγεννα

Η Τόνια Σωτηροπούλου μπήκε στο γιορτινό κλίμα για τα καλά και οι φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το αποδεικνύουν. Η ηθοποιός φαίνεται να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της φορώντας τα κόκκινα εσώρουχά της, χριστουγεννιάτικα και sexy.

Θα μου πεις «γιατί σ’τα λέω όλα αυτά» και θα έχεις δίκιο. Φυσικά δεν σου προτείνω να κάνεις το ίδιο, πρώτον γιατί έχεις ήδη στολίσει το δέντρο σου και δεύτερον επειδή σε καμία περίπτωση δεν θέλω να κρυώνεις. Ωστόσο, αυτό που μπορείς να κρατήσεις είναι το sexy στοιχείο που έχουν τόσο το σουτιέν όσο και το δαντελένιο body.

 

Αν είσαι κι εσύ από εκείνους που τηρούν το κόκκινο εσώρουχο τη βραδιά του ρεβεγιόν ή γενικά στα γιορτινά looks, τότε σίγουρα πρέπει να αναζητήσεις το φετινό σου στην Christmas Collection της Intimissimi.

H Τόνια Σωτηροπούλου έχει επιλέξει ένα κόκκινο δαντελένιο σουτιέν, το οποίο θα σε κάνει να νιώθεις sexy ακόμα κι αν δεν φαίνεται κι ένα επίσης δαντελένιο, κόκκινο body που κάλλιστα θα μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις σε ένα από τα Xmas outfits σου, όπως να το φορέσεις μέσα από ένα ημιδιάφανο top ή μέσα από το κλειστό σακάκι σου.

Μία ακόμα πρόταση για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου αυτά τα Χριστούγεννα είναι αυτό το επίσης δαντελένιο, κόκκινο σετ εσωρούχων από την Intimissimi. Το εξαιρετικό bustier μπορεί επίσης να πάρει τη θέση του body στα outfits σου, χαρίζοντάς τους μία γιορτινή και sexy πινελιά.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/toniasotiropoulou