CELEBRITY STYLE

To μαξιμαλιστικού ύφους look της Τάμτα στο Λος Άντζελες θα έκανε τον Jeremy Scott περήφανο

Οι καλοντυμένες γυναίκες στη χώρα μας είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Όσες όμως διεκδικούν τον τίτλο του "style icon", τους αξίζει επάξια. Η Τάμτα είναι μια απ' αυτές τις γυναίκες.

Διάβασε ακόμη: H avant-garde εμφάνιση της Τάμτα στο πορτοκαλί χαλί της Eurovision

Από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, η τραγουδίστρια είχε μια καλή σχέση με τη μόδα, την οποία, βέβαια, εξέλιξε αρκετά ανά τα χρόνια. Απόδειξη, οι συνεργασίες της με brands μόδας, οι καλές σχέσεις της με ανθρώπους της εγχώριας και διεθνής μόδας (βλ. πρόσφατα ταξίδεψε στην Ibiza παρέα με τον Jeremy Scott, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Moschino) και φυσικά οι stylish εμφανίσεις που κάνει. Με ή χωρίς στιλίστα/στρια, η Τάμτα καταφέρνει να εντυπωσιάσει, συνθέτοντας looks τα οποία εκφράζουν το over-the-top στιλ της.

Δες ακόμη: Eurovision 2019: Η εμφάνιση της Τάμτα στον Α’ Ημιτελικό

Η φιλοσοφία του στιλ της τραγουδίστριας κινείται στα πλαίσια του «όσο περισσότερα τόσο καλύτερα» και όσο κι αν το μαξιμαλιστικό της ύφος δεν «κάνει» για πολλούς, για το στιλ της Τάμτα είναι ό,τι πιο αντιπροσωπευτικό.

Το ίδιο «φωνάζουν» και οι Λος Αντζελικές εμφανίσεις που κάνει τον τελευταίο καιρό, που βρίσκεται στην Αμερική με τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα. Αυτές που μας τράβηξαν την προσοχή ήταν οι πιο πρόσφατες που ανέβασε στο Instagram, όταν βρέθηκε σε μουσικό φεστιβάλ στο Los Angeles Historic Park.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy times #yoladia #colors #musicfestival #music

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

 

Με μια μίνι λευκή πλισέ φούστα, ένα λευκό σουτιέν/τοπ και πολύχρωμο hoodie η τραγουδίστρια ενστερνίστηκε την fun πλευρά της μόδας, επιλέγοντας ένα εξίσου fun και νεανικό σύνολο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

…………………. #downtownla

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

 

Από τα oversized σκουλαρίκια της σε σχήμα καρδιάς, το ροζ εσώρουχο με τούλι μέχρι και τον spooky φακό που φορούσε στο ένα μάτι, η Τάμτα τα «έδωσε» όλα με αυτό το σύνολο.

 

Το σύνολο ολοκλήρωσε με τα Old Skool Vans sneakers και πράσινες κάλτσες με το τύπωμα του φυτού της μαριχουάνας. Αχ, νεολαία.

Πάρε μερικές ακόμη stylish εμφανίσεις της από τις διακοπές της στο Λος Άντζελες για ν’ απολαύσεις το κουλνες της καλλιτέχνιδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Feeling Grateful #cali #la #california #losangeles #vacationmode #vacationhair

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις

Με ριγέ oversized shirtdress και Doc Martins. Το grunge style στα καλύτερά του.

Το beachwear look της Τάμτα σε άλλο επίπεδο και δε θυμίζει τίποτα απ’ αυτά που βλέπαμε όλο αυτό τον καιρό στην παραλία.

Θέλουμε και εμείς ένα τρόπικαλ πουκάμισο σαν της Τάμτα. Πρωταγωνιστής του look βέβαια τα γυαλιά ηλίου της. Έχει ένα φετίχ με τα γυαλιά ηλίου η Τάμτα, ε;

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/officialtamta/