BEYONCE

Mad VMA 2018: Τι κοινό έχει η Τάμτα, η Kim Kardashian και η Beyonce

24MEDIA

Σε μία από τις πιο εμβληματικές στιγμές της καριέρας του, ο Gianni Versace παρουσιάζει το Fall 1992 Ready-to-Wear Fashion Show. Πρόκειται για μία από τις συλλογές που καθόρισε τον οίκο και χαρακτήρισε μία ολόκληρη εποχή. Ήταν αυτά τα κομμάτια πάνω στα οποία βασίστηκε η Donatella Versace όταν ανέλαβε τα ηνία και πέρασε μία περίοδο μεγάλης αμφισβήτησης. Το restart του brand έγινε κατά το ήμισυ από εκείνα τα ρούχα.

Η Τάμτα μας γυρίζει στα 90s και επιλέγει ένα από τα φορέματα της συλλογής με τη μεγαλύτερη επιρροή καθώς 26 χρόνια μετά συνεχίζει να είναι επίκαιρο. Leather και χρυσές λεπτομέρειες με το ντεκολτέ να αποτελεί το πιο εντυπωσιακό στοιχείο.

24MEDIA

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

24MEDIA

 

Η Naomi Campbell ήταν η πρώτη που φόρεσε στην πασαρέλα το συγκεκριμένο φόρεμα το 1992 με την Helena Christensen να ακολουθεί στο ίδιο fashion show.

 

Στο after party του Met Gala η Kim Kardashian επιλέγει το bandage φόρεμα. «Κατάφερα να ακριβώς το ίδιο φόρεμα που είχε βάλει η Christensen και ένιωσα τέλεια που κατάφερα να αναδημιουργήσω το συγκεκριμένο look» θα δηλώσει η ίδια.

 

Το 2011 η Beyonce το επιλέγει για να κάνει φωτογράφιση στο περιοδικό Complex και ένα χρόνο νωρίτερα η Lady Gaga για το Cosmo.

 

 

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson