CELEBRITY STYLE

Τσιμτσιλή-Τσολάκη-Καινούργιου: Ποια φόρεσε το λευκό καλύτερα

Το καλοκαίρι στην πόλη έχει αρχίσει να έχει ενδιαφέρον, με πολλές βραδινές εκδηλώσεις να συγκεντρώνουν κόσμο μεταξύ των οποίων και διάσημες παρουσίες. Ένα τέτοιο event έγινε το βράδυ της Δευτέρας με τις Ελληνίδες celebrities να ήταν παρούσες, με άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη και η Κατερίνα Καινούργιου ήταν τρεις από τις κυρίες που τράβηξαν την προσοχή με τα total white outfits που επέλεξαν. Σε διαφορετικό στιλ η καθεμία, όλες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο λευκό και μάλλον καλά έκαναν, αφού το χρώμα αυτό έχει την τιμητική του το καλοκαίρι.

Σταμτίνα Τσιμτσιλή

NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε ένα συνδυασμό ενός λευκού ρομαντικού laced top με μία λευκή mini φούστα, λευκό clutch και nude πέδιλα που διατηρούσαν τον minimal χαρακτήρα του outfit. Το beauty look και τα μαλλιά της σε natural mood, έκαναν ακόμα πιο καλοκαιρινή την εμφάνισή της.

Ελένη Τσολάκη

 NDP Photo Agency

Κομψή στα λευκά και η Ελένη Τσολάκη, με λευκό top και ψηλόμεση cropped παντελόνα στο ίδιο χρώμα. Κι εδώ τα nude πέδιλα και η bude cross-body τσάντα άφηναν το λευκό να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ το bronze μακιγιάζ και το τα wavy μαλλιά ολοκλήρωναν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το safe outfit της παρουσιάστριας.

Κατερίνα Καινούργιου

NDP Photo Agency

Απαρνήθηκε τα αέρινα μακριά φορέματα και τα εντυπωσιακά ντεκολτέ και επέλεξε ένα androgynous outfit με sleeveless μακρύ σακάκι και παντελόνα σε λευκό. Στο beauty look της όμως η Κατερίνα Καινούριου έμεινε πιστή στις πλούσιες μπούκλες και το έντονο βλέμμα. Σωστή απόχρωση στο clutch αλλά οι κρίκοι θα μπορούσαν να αντικατασταθούν σε αυτή την εμφάνιση με ένα άλλο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Τελικό συμπέρασμα; Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ίσως είχε το πιο καλοκαιρινό λευκό outfit, ενώ η Ελένη Τσολάκη είχε το πιο κομψό. Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου μας αρκεί που δοκίμασε κι ένα άλλο στιλ.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency