CELEBRITY STYLE

Airport style: 5 outfits για να ταξιδεύεις άνετα και με στιλ

Μπορεί για τις celebrities το αεροδρόμιο να είναι στην καθημερινότητά τους, για σένα όμως δεν είναι έτσι. Αυτό όμως σημαίνει ότι οι διάσημες κυρίες ξέρουν πώς να ντυθούν, ποιο είναι το κατάλληλο outfit για να ταξιδέψουν άνετα χωρίς όμως να αφήσουν την εικόνα τους να χαλάσει.

Παντελόνια και κολάν, oversized πουλόβερ, hoodies, sneakers και μποτάκια είναι πάντα χρήσιμα για να δημιουργήσεις ένα cool & stylish outfit ιδανικό για τα ταξίδια σου με αεροπλάνο. Οι μεγάλες τσάντες, τα backpacks και τα καπέλα είναι ευπρόσδεκτα, καθώς εκτός από πόντους στο στιλ, έχουν κι έναν πρακτικό χαρακτήρα.

A post shared by @theproject_c on

Η Kendall Jenner φοράει το ένα άνετο τζιν, ένα λευκό t-shirt και αθλητικά παπούτσια για ένα casual outfit και δίνει στιλ με το καρό παλτό της.

A post shared by @theproject_c on

Φόρμα, αθλητικά παπούτσια και πουλόβερ από τη Sienna Miller για να είσαι πολύ άνετη. Δοκίμασε ένα bomber jacket, αν χρειάζεσαι μπουφάν και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί την ευρύχωρη τσάντα σου.

A post shared by @theproject_c on

Αν δεν κάνεις ποτέ και πουθενά εκπτώσεις στο στιλ σου, τότε κάνε copy το airport style της Blake Lively.

A post shared by @theproject_c on

Η Gigi Hadid έχει συνδυάσει τα trends, διατηρώντας παράλληλα μία άνεση που σαφώς μπορεί να σε συνοδεύσει στο ταξίδι. Αν τα mules δεν σε βολεύουν -πολύ πιθανό και απόλυτα κατανοητό- φόρεσε τα sneakers ή τα booties σου.

A post shared by @theproject_c on

Chic & casual outfit από την Emma Stone με ένα τζιν παντελόνι κι ένα λευκό πουλόβερ. Ένα τζόκεϊ καπέλο είναι και χρήσιμο και στιλάτο, οπότε μην το αποφύγεις, αν σου αρέσει σαν αξεσουάρ.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/gigihadid