CELEBRITY STYLE

NYFW: 5 διάσημα looks για την έμπνευση του σαββατοκύριακου

Η έμπνευση γι’ αυτό το σαββατοκύριακο είναι λογικό να έρθει από τους δρόμους της Νέας Υόρκης που έχουν γεμίσει με στιλ αυτές τις μέρες λόγω της εβδομάδας μόδας. Νέα trends, επαναφορά των παλαιών, extravagant επιλογές, κομψά outfits και πληθώρα διαφορετικών στιλ και ύφους είναι στη διάθεσή σου για να χαζέψεις και να πάρεις μία γεύση για το τι σε περιμένει.

Φυσικά, όλο αυτό δε θα μπορούσε να μην περιέχει και τις διάσημες κυρίες που έχουν μία πολύ καλή σχέση με τη μόδα και φυσικά ξέρουν καλά πώς να προσαρμόζουν τα trends στα δικά τους στιλιστικά δεδομένα και να δείχνουν τη δική τους εκδοχή. Εδώ συγκέντρωσα 5 celeb street outfits από τους δρόμους της Νέας Υόρκης για να πάρεις μία γεύση  και – γιατί όχι; – να εμπνευστείς. Κάτι από τα παρακάτω θα σου θυμίσει κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου.

Olivia Culpo

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

H όμορφη Olivia έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης και αυτή είναι σαφώς μία από τις πιο στιλάτες και φέρει την υπογραφή του classic οίκου Tods.

Emily Ratajkowski

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

To sexy μοντέλο περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης με ένα καρό πορτοκαλί two-piece outfit, το οποίο συνδύασε με λευκά παπούτσια και κίτρινο τσαντάκι, θυμίζοντας κάτι από την δεκαετία του ’70.

Selena Gomez

A post shared by Coach (@coach) on

Μοντέρνα, με rock και glam διάθεση, η Selena Gomez φόρεσε δερμάτινο παντελόνι και επίσης δερμάτινο lether jacket σε κόκκινο και με πολλές λεπτομέρειες που έδιναν στην εμφάνιση τη λάμψη που χρειαζόταν για το το fashion show της Coach.

Hailey Baldwin

Cargo pants με πράσινα πέδιλα και minty top φόρεσε η Baldwin και πήγε να δει το Zadig & Voltaire fashion show. Δώσε λίγη προσοχή στα μαλλιά της και σημείωσε ότι ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το street look.

Kate Bosworth

Χωρίς αμφιβολία, αυτό το καρό είναι το print της σεζόν και η Kate Bosworth το φόρεσε με τον κομψό και ιδιαίτερο τρόπο. Plus τα παπούτσια που είχαν το ίδιο print και μία κόκκινη κορδέλα που έκανε τη διαφορά κυριολεκτικά και έσπαγε τη μονοτονία.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/voguemexico