CELEBRITY STYLE

Η αποθέωση του καρό από την Hailey Baldwin

Το καρό είναι χωρίς αμφιβολία το print του φθινοπώρου. Μετά το gingham που λάτρεψες το καλοκαίρι, το κλασικό καρό που πιθανότατα θυμάσαι ή και έχεις στην ντουλάπα σου από τα '90s κάνει δυναμικό comeback και μάλλον δε θα μπορέσεις να του αντισταθείς. Εκτός από τις fashionistas που έχουν πολλές ιδέες για συνδυασμούς και σου τις δίνουν μέσα από το street style τους, στο παιχνίδι μπαίνουν και διάσημα μοντέλα που σου παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή στο πώς να φορεθεί ένα trend.

Συγκεκριμένα για το καρό, η Hailey Baldwin έχει μία πολύ stylish εκδοχή να σου δώσει κι εσύ δεν έχεις παρά να πάρεις τα στοιχεία που σου αρέσουν και να τα εντάξεις στο δικό σου προσωπικό στιλ.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Το όμορφο μοντέλο έχει συνδυάσει ένα classic καρό φόρεμα με ένα σακάκι στο ίδιο ακριβώς pattern. Το αποτέλεσμα μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό για να το υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου, ωστόσο μπορείς να φορέσεις τα δύο αυτά κομμάτια ξεχωριστά. Στην αγορά θα βρεις, τόσα φορέματα και άλλα τόσα σακάκια με παρόμοια καρό patterns που είναι σχεδόν αδύνατον να μην καταλήξεις στο ιδανικό για σένα.

Ένα καρό φόρεμα σε Α-γραμμή, TopShop, που μπορείς να το φορέσεις με ένα μαύρο σακάκι ή με ένα ένα λευκό πουκάμισο από μέσα και την καμπαρντίνα σου.

Με εντυπωσιακά μανίκια και πιο άνετη γραμμή, αυτό το καρό φόρεμα από τα Mango θα γίνει από τα αγαπημένα της ντουλάπας σου.

Στο Zara, θα βρεις το καρό σακάκι που ταιριάζει στο στιλ σου. Αυτό που βλέπεις εδώ έχει πολλές πιθανότητες να μπει στη συλλογή σου αφού είναι σε ίσια γραμμή και φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

Ένα ακόμα ευκολοφόρετο, καρό σακάκι Asos, που θα φορέσεις με το τζιν παντελόνι σου, τα cigarette pants αλλά και το classic φόρεμα σε ίσια γραμμή.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/haileybaldwin