Η πολύ όμορφη σύζυγος του Στέλιου Μάινα

Ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη είναι ένα από τα πιο σικ ζευγάρια.

Αν έπρεπε να γίνει μία λίστα με τα πιο ταιριαστά ζευγάρια ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη θα βρίσκονταν στην πρώτη πεντάδα. Είναι από τα ζευγάρια που έχουν χάρη και κομψότητα. Όσο για τις στιλιστικές τους επιλογές; Ταιριαστές και σεταρισμένες ως προς την αισθητική τους. Εμφανίζονται αρκετά συχνά μαζί και έχουμε φωτογραφικό υλικό που επιβεβαιώνει το παραπάνω συμπέρασμα. Στην τελευταία τους εμφάνιση επέλεξε ένα deux pieces σε απαλό σομόν. Σικ ζευγάρι έτοιμο για όχθες Σηκουάνα να διαλέγουν πίνακες για το σαλόνι.

 

Η Κάτια Σπερελάκη είναι απόφοιτη της Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών αλλά από πολύ νωρίς ασχολήθηκε με την υποκριτική. Σπούδασε στη Δραματική σχολή Χατζίκου και έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Ακόμα, έχει μεταφράσει πολλά θεατρικά και λογοτεχνικά έργα.

Οι εμφανίσεις της έχουν θεατρικότητα και χαρακτήρα. Ακολουθεί τις τάσεις αλλά ξέρει να τις προσαρμόζει στο προσωπικό της στιλ. Τολμά τα έντονα χρώματα και τις αντιθέσεις, ενώ μένει πιστή στην απόχρωση των μαλλιών της.

Εμφάνιση Ν.1

NDP Photo Agency

Εμφάνιση Ν.2

NDP Photo Agency

Εμφάνιση Ν.3

NDP Photo Agency

Εμφάνιση Ν.4

NDP Photo Agency

Εμφάνιση Ν.5

NDP Photo Agency

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ