CELEBRITY STYLE

Το φόρεμα της Sienna Miller κοστίζει 40 ευρώ και θα το λατρέψεις

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Η Sienna Miller είναι από τις celebrities που περισσότερο ενδιαφέρον έχει το street style της παρά το red carpet look της. Χωρίς ποτέ μπορείς να την χαρακτηρίσεις το απόλυτο fashion icon, η όμορφη ηθοποιός καταφέρνει με τον τρόπο της όχι μόνο να δημιουργεί στιλάτα outfits αλλά και να σου δίνει ιδέες και πρακτικά tips για το δικό σου στιλ. Αυτό ακριβώς έκανε και με την πρόσφατη street εμφάνισή της, με ένα καρό φόρεμα που είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις κι εσύ.

 

Αρχικά είναι ιδανικό για την μεταβατική περίοδο που δυσκολεύει το ντύσιμό σου και είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί στο προσωπικό σου στιλ. Το καλύτερο όμως είναι ότι μπορείς να το βρεις στο Zara, επομένως δεν κοστίζει μία περιουσία.

Checked Shirt Dress, Zara – 39.95€

Η 36χρονη Sienna συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι μαύρα, flat μποτάκια και μία κόκκινη τσάντα. Εσύ μπορείς να το φορέσεις με τα sneakers σου και μία belt bag ή ακόμα και με ένα ζευγάρι brogues και το cross body, boxy τσαντάκι σου.

My tip: Το καρό δεν θα σταματήσει να φοριέται καθ’ όλη τη σεζόν και ακόμα τη στιγμή που ο καιρός θα απαιτεί λίγο πιο ζεστό ντύσιμο, θα μπορείς να φοράς αυτό το φόρεμα με ένα ελαφρύ πλεκτό από πάνω και ένα ζευγάρι booties.

 

Κεντρική φωτογραφία: Joel Ryan/Invision/AP