CELEBRITY STYLE

Τα 12 outfits της Carrie Bradshaw που όλες θέλουμε στην γκαρνταρόμπα μας

Vogue, Dolce & Gabbana, Prada, Chanel, Gucci, Ralph Lauren και Versace ήταν μόλις μερικά από τα brands που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια των έξι τηλεοπτικών σεζόν και δύο ταινιών του Sex and the City.

Η εμμονή της Carrie με τον Manolo Blahnik και η λατρεία της στα ακριβά παπούτσια έκαναν κάθε θηλυκό να ταυτιστεί μαζί της και να την εντάξει στη λίστα με τις γυναίκες που πραγματικά έκαναν το προσωπικό τους στιλ μόδα.

Εκατομμύρια τηλεθεατές είδαν την εύθραυστη πρωταγωνίστρια να αλλάζει δεκάδες outfits καθ’ όλη τη διάρκεια των 94 επεισοδίων, έχοντας ξεκαθαρίσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως το αγαπημένο μέρος του σπιτιού της είναι… η γκαρνταρόμπα. ‘‘Μ’ αρέσει να έχω τα χρήματά μου εκεί που μπορώ να τα κοιτάζω: κρεμασμένα στη ντουλάπα μου”, την ακούσαμε να λέει και δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της.

Οι φανατικοί του Sex and the City , πάντως, γνωρίζουν καλά πως δύσκολα θα μπορούσαν να επιλέξουν μεταξύ των πιο ξεχωριστών εμφανίσεων την Carrie. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μοναδικά κομμάτια που δεν ξεχάσαμε ποτέ και που μας έκαναν να αναφωνήσουμε ήδη από την πρώτη φορά που τα είδαμε: ”Τα θέλω τώρα”!

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Τι πιο καλοκαιρινό από μία αεράτη φούστα με ένα κοντό top που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά μας; (Ακόμα ένας λόγος για να προσπαθήσουμε να μείνουμε σε φόρμα)

Ποια δεν αγάπησε το ”ξεχασμένο” αυτό αριστούργημα του Roberto Cavalli  που ο Aidan τόλμησε να προτείνει να… ξεφορτωθούν προκειμένου να εξοικονομήσουν χώρο;

Bronze απόχρωση και όση ακριβώς λάμψη χρειάζεται…

Τι καλύτερο (και πιο τολμηρό) για τις πιο country εμφανίσεις;

Το ωραιότερο Dior που φόρεσε η Carrie. Ποια δεν θα το ‘θελε;

Ο Νο1 κανόνας του γυναικείου στιλ: Ένα (τουλάχιστον) μαύρο φόρεμα είναι απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα!

Εντυπωσιακό, άνετο, σαν βγαλμένο από άλλη εποχή. Αξίζει να επενδύσεις σ’ αυτό, μιας και δεν θα είναι ποτέ εκτός μόδας.

Ένα Dolce & Gabbana που όλες αγαπήσαμε. Το καλό είναι ότι όμοιά του μπορείς να βρεις και σε σαφώς πιο οικονομικά brands.

Nιώσε μια… Marilyn με ένα και μόνο φόρεμα. Γιατί όχι;

Μπορεί να μην φοριέται καθημερινά, αλλά και οι ειδικές περιπτώσεις αξίζουν να ξοδέψεις κάτι παραπάνω.

Ξέρουμε ότι η grande ευκαιρία να φορέσει μια μέση γυναίκα το συγκεκριμένο outfit πιθανότατα να μην υπάρξει ποτέ. Αλλά δε θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στα καλύτερα της Carrie…

 

Η κλασική και αγαπημένη Tutu που έγραψε τηλεοπτική ιστορία. Θυμάσαι ότι κόστισε μόλις 5$, σωστά;