CELEBRITY STYLE

Ένας άντρας αντέγραψε τα πιο διάσημα looks της Carrie Bradshaw (και ακόμα γελάμε)

Όλες έχουμε ονειρευτεί να φοράμε μερικά από τα outfits της από Sex and The City, αλλά ένας τύπος το πήρε αρκετά προσωπικά και αποφάσισε να αναδημιουργήσει μερικά από τα πιο διάσημα looks της Carrie Bradshaw και πραγματικά δεν μπορούμε να σταματήσουμε να γελάμε -και να τον χειροκροτούμε.

Ενώ έχει πλάκα να σκεφτόμαστε πώς θα ήταν αν το Sex and The City συνέβαινε αυτήν την εποχή με τα social media και τις online πλατφόρμες για dating, κομμάτι αυτών που έκαναν το SATC τόσο αξιομνημόνευτο show ήταν η μόδα.

O 32χρονος Νεοϋορκέζος, Dan Clay, αποφάσισε να κάνει τον λογαριασμό του στο Instagram ανοιχτό προς το κοινό αφού ανέβασε μια φωτογραφία της στολής του από το Halloween. Ντυμένος Carrie Bradshaw, ο Clay κατάφερε να βρεθεί στον λογαριασμό κάποιου fan της σειράς και μετά η Sarah Jessica Parker η ίδια, έκανε like.

“Ήθελα να ντυθώ Carrie Bradshaw για το Halloween από τότε που ήμουν στο κολέγιο, όταν έβλεπα HBO στην εστία μου και τα κορίτσια ερχόντουσαν και βλέπαμε Sex and The City τις Κυριακές και εγώ έλεγα πως το μισούσα επειδή δεν ήθελα να με καταλάβουν,” έγραψε ο Clay. “Ε, λοιπόν, το μυστικό μου μαθεύτηκε και αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου.”

 

Ονομάζοντας τον λογαριασμό του ‘Carrie Dragshaw‘, ο Clay έχει αρχίσει να δείχνει όλο και πιο πολλές φωτογραφίες του εαυτού του ντυμένος Carrie και πραγματικά τις λατρεύουμε. Ο λογαριασμός του τώρα έχει πάνω από 14.000 followers (συμπεριλαμβανομένης της Sarah Jessica Parker) και είμαστε σίγουρες πως θα δούμε ακόμα περισσότερα outfits. Μακάρι, δηλαδή.

Δες μερικές από τις φωτογραφίες παρακάτω.