CELEBRITY STYLE

Pyjama style ή mix&match; Η Sarah Jessica Parker σου δίνει έμπνευση με αυτό το street look

H Sarah Jessica Parker έχει υπάρξει ένα από τα πιο διάσημα fashion icons από τον ρόλο της Carrie στο Sex & the City. Τώρα, αρκετά χρόνια μετά, διατηρεί τον τίτλο αυτό έχοντας όμως ξεφύγει από εκείνο το νεαρό κορίτσι που λατρεύει τη μόδα και φορά τις τάσεις με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Τώρα έχει η ίδια το δικαίωμα και την ευχέρεια να δείχνει νέες τάσεις, να φτιάχνει outfits, να κάνει συνδυασμούς και να εμπνέει ακόμα με το προσωπικό της στιλ. Κάθε outfit που επιλέγει έχει τη δική της σφραγίδα και σταδιακά, η Carrie γίνεται ξεκάθαρα παρελθόν.

Η 53χρονη ηθοποιός τώρα πια ξέρει τι να επιλέγει και πώς να το φορά και το mix&match outfit με έμπνευση το pyjama style που θα δεις παρακάτω είναι μία ακόμα απόδειξη. Δεν πρόκειται για μία εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, ούτε για ένα προσεγμένο look από κάποιο επίσημο event. Η Sarah Jessica φωτογραφίζεται στη γειτονιά της στη Νέα Υόρκη και είναι εξίσου καταπληκτική.

Συνδυάζει τις ρίγες με τα fall florals και φυσικά δεν ξεχνά να δώσει έμφαση στα moody φθινοπωρινά χρώματα του outfit με τα παπούτσια και την τσάντα. Συνδύασε το mustard-based σύνολο με ένα ζευγάρι φούξια pumps κι ένα boxy τσαντάκι στο ίδιο χρώμα, δημιουργώντας έτσι μία πολύ ευχάριστη αντίθεση, χωρίς να γίνεται υπερφίαλη στιλιστικά.

Το outfit είναι από τη νέα συλλογή της Intimissimi για το φθινόπωρο και το χειμώνα ’18 – ’19, μίας σεζόν της οποίας η Sara Jessica Parker είναι το πρόσωπο της καμπάνιας. Πρόκειται για lingerie items προφανώς και η αλήθεια είναι ότι μόνο η συγκεκριμένη θα μπορούσε να τα αναδείξει με αυτό τον τρόπο, απογειώνοντάς τα και μεταφέροντάς τα σε ένα everyday street mood.