Μετά από αυτή την εμφάνιση της Sarah Jessica Parker θα ξεχάσεις την Carrie Bradshaw

Το κόκκινο φόρεμα της Sarah Jessica Parker επιβεβαιώνει τη φήμη της ως fashion icon.

Ακόμα και χρόνια μετά τον ρόλο της Carrie Bradshaw στη θρυλική σειρά Sex & the City, η Sarah Jessica Parker στα 53 της επιβεβαιώνει ότι δεν κουβαλά άδικα τη φήμη του fashion icon της τόσα χρόνια. Η πρόσφατη εμφάνισή της στο NYC Ballet Fashion Gala, σου θυμίζει την παλιά, καλή Carrie που ήξερε να τραβά τα βλέμματα. Βέβαια με την επιλογή της αυτή θα ήταν πολύ δύσκολο να περάσει απαρατήρητη, αφού το κόκκινο φόρεμα είναι από μόνο του τόσο εντυπωσιακό.

 

Ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Giles Deacon ήταν υπεύθυνος για την εξαιρετική δημιουργία που φόρεσε η Sarah Jessica Parker. Τα puffy μανίκια και η μαύρη διαφάνεια στην πλάτη αλλά και κατά μήκος των χεριών της, έδιναν τις απαραίτητες πινελιές, έτσι ώστε από ένα εντυπωσιακό φόρεμα να γίνει μία εξαιρετική δημιουργία.

Embed from Getty Images  

Φυσικά, η Sarah Jessica Parker έκανε το σωστό styling. Φόρεσε κόκκινα pumps ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα χαμηλό ponytail. Τα τονισμένα της μάτια αρκούν πάντα για να αναδείξουν το βλέμμα της και εκείνη τα αφήνει να παίξουν μόνα τους το παιχνίδι της γοητείας, κρατώντας όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ