CELEBRITY STYLE

Το επόμενο jumpsuit που θα αγοράσεις πρέπει να μοιάζει με αυτό της Rosie Huntington-Whiteley

Η Rosie Huntington – Whiteley βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για την εβδομάδα μόδας που έκανε το ντεμπούτο της στην αμερικάνικη πρωτεύουσα. Το όμορφο μοντέλο, φυσικά είναι εκεί για να στηρίξει τους αγαπημένους της σχεδιαστές και ένας από αυτούς είναι ο Ralph Lauren.

Με αφορμή την εβδομάδα μόδας λοιπόν, το ιστορικό κατάστημα του Ralph Lauren στην Madison Avenue μετατράπηκε στο Ralph’s Coffee shop και φυσικά η Rosie Huntington όχι μόνο δεν έλειπε, αλλά έκανε και μία εξαιρετική εμφάνιση.

 

Φόρεσε ένα καστόρινο ταμπά jumpsuit, με αναφορές σχεδιαστικά από τα ‘70s, που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Το ολόσωμο ρούχο συνδύασε με ένα statement χρυσό κολιέ, χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα κι μία επίσης ταμπά, δερμάτινη τσάντα.

Η εικόνα από μόνη της αποπνέει την classy αισθητική που έχει το jumpsuit του Ralph Lauren, την οποία όμως συμπλήρωσε κι απογείωσε τόσο με το σωστό accessorizing, όσο και με το εξαιρετικό beauty look.

Αν λοιπόν, πρόκειται να αγοράσεις ένα jumpsuit, καθώς ένα πολύ μεγάλο trend κι αυτή τη σεζόν, τότε έχε στο μυαλό σου αυτή την εμφάνιση της Rosie Huntington.

Μία προσιτή, εναλλακτική επιλογή για σένα που πείστηκες για το jumpsuit θα βρεις παρακάτω:

Cord ’70s Boilersuit With Flare In Chocolate

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/ralphlauren