CELEBRITY STYLE

Ακόμα μία απόδειξη ότι η Rihanna είναι style icon

Η Rihanna είναι πραγματικά ένας χαμαιλέοντας του στιλ. Μπορεί να είναι sexy αλλά και κομψή. Μεταμορφώνεται με την ίδια ευκολία σε ένα pin-up girl και σε μία rock φιγούρα και πάντα έχει τον τρόπο να υποστηρίξει το κάθε outfit με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Αυτό ακριβώς αποδεικνύει και η πρόσφατη εμφάνισή της στα βραβεία LVMH για νέους σχεδιαστές μόδας. Η Rihanna, έδωσε το βραβείο στη νεαρή  Marine Serre σε μία τελετή που έγινε στο Foundation Louis Vuitton στο Παρίσι.

Για να παραδώσει το βραβείο, η RiRi επέλεξε ένα πολύ ρομαντικό και κομψό μακρύ φόρεμα του οίκου Dior από την Crusie Collection 2018, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο καπέλο. Το βαθύ ντεκολτέ και το σκίσιμο του φορέματος, το έκαναν ιδανικό για την εκκεντρική Rihanna και ισορροπούσαν τον ρομαντικό του χαρακτήρα.

 

Φυσικά, η Rihanna έδωσε στο outfit το δικό της προσωπικό στίγμα με το κλασσικό stiletto manicure και το μακιγιάζ. Το ολόισιο καρέ έδινε στο φόρεμα άλλη βαρύτητα, ενώ οι λεπτομέρειες του φορέματος ταίριαζαν πολύ στην προσώπικότητά της.

Πες μου τώρα αν έχεις καμία αμφιβολία για το ότι η Rihanna μπορεί να φορέσει τα πάντα και να είναι άψογη!