CELEBRITY STYLE

Total black: Οι διάσημες κυρίες που επέλεξαν το μαύρο κι έπραξαν πολύ σωστά

Evan Agostini/Invision/AP

Αν έπρεπε στην ντουλάπα σου να υπάρχει μόνο ένα ρούχο αυτό θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα ένα μαύρο φόρεμα. Είναι το κομμάτι που δε βγάζει από τη δύσκολη θέση και προσαρμόζεται πολύ εύκολα ανάλογα με τον σωματότυπο αλλά και την περίσταση. Όταν επιλέγεις total black δεν μπορεί τίποτα να πάει στραβά. Κολακεύει και αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα ενώ ταιριάζει σε κάθε απόχρωση δέρματος και μαλλιών. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εσύ μάλλον πήγαινες από τον ένα γάμο στον άλλο και δεν πρόλαβες να ελέγξεις όσα συνέβησαν στα κόκκινα χαλιά. Τα διάσημα κορίτσια τίμησαν το μαύρο και έδωσαν τα δικά τους styling tips για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Rosie Huntington-Witheley με The Row

Brent N. Clarke/Invision/AP

Brent N. Clarke/Invision/AP

Η απόλυτη ισορροπία για την Rosie Huntington-Witheley που επιλέγει να μία φούστα σε φαρδιά γραμμή που εναρμονίζεται με τους ώμους της. Στενή μέση και πάνω μέρος σε αντίθεση με το άνοιγμα στο κάτω. Το ζιβάγκο αγκαλιάζει το λαιμό και τα τραβηγμένα πίσω μαλλιά αφήνουν το πρόσωπο ελεύθερο. Αν δεν έχεις το μπόι της Rosie (1,75) μπορείς πολύ απλά να φορέσεις μία αντίστοιχη φούστα αλλά μέχρι τον αστράγαλο.

Lady Gaga με Armani Privé

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Η Lady Gaga το έζησε στο Φεστιβάλ Βενετίας και μας χάρισε κάποιες από τις πιο κομψές της εμφανίσεις. Με στενό γοργονέ Armani Privé και βέλο έδωσε το θεατρικό τόνο που ήθελε ενώ ταυτόχρονα δεν ήταν τόσο υπερβολική. Βελούδο και δαντέλα. Να τα θυμάσαι αυτά τα δύο υλικά μαζί.

Lily Aldridge με Jason Wu

Brent N. Clarke/Invision/AP

Brent N. Clarke/Invision/AP

Η Lily Aldridge αγαπά το μαύρο και το επιλέγει για το κόκκινο χαλί. Φούστα με κλος και αμάνικο top με τούλι. Σικ και απλή. Το ελαφρώς ακάλυπτο σημείο της μέσης ήταν το μυστικό της εμφάνισης αφού ήταν αυτό που έδινε το σχήμα στο σύνολο και το έκανε να μη φαίνεται μονοκόμματο.

Julia Roberts με Dsquared2

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Εξαιρετική Julia Roberts φορά πρώτη φορά Dsquared2 σε επίσημη εμφάνισή της. Τα κοψίματα στη μέση-πλάτη έκαναν το φόρεμα σέξι. Θέλουν όμως μία κάποια προσοχή. Κολακεύουν τα αδύνατα στο επάνω μέρος κορμιά για αυτό κι αν τα θέλεις πολύ καλό θα ήταν το κάτω μέρος να μην είναι τόσο κολλητό, όσο της Roberts.

Olivia Wilde με Alexandre Vauthier

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Ψάχνεις όνομα να βάλεις δίπλα στον ορισμό του σέξινες; Μην ψάχνεις άλλο. Γράψε Olivia Wilde και καθάρισες. Το βαθύ ντεκολτέ της ταιριάζει τόσο πολύ ενώ το χυτό του υπόλοιπου φορέματος ισορροπεί το σύνολο. Η ζώνη στη μέση δίνει αυτό το κάτι.

Gigi Hadid με Vivienne Westwood

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Κάτι πιο extreme για την Gigi Hadid που δε φοριέται εύκολα, έτσι όπως εκείνη το έχει συνδυάσει. Το τούλι όμως μπορεί να συνδυαστεί με τζιν και να μπει στο street style σου. Ακόμα κι ένα φόρεμα από μέσα θα ήταν ιδανική επιλογή.

Penélope Cruz με Chanel

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Σπανιόλικο στιλ για την Penélope Cruz που δεν είναι και από τα καλύτερά της. Η δαντέλα θα έπρεπε να περιοριστεί στο κάτω μέρος.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP