CELEBRITY STYLE

Το κόλπο της Priyanka Chopra για να συνδυάζει τα σωστά παπούτσια με το κάθε outfit

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Πόσες φορές έχεις σταθεί μπροστά από τον καθρέφτη, αναρωτώμενη αν αυτά που φοράς είναι τα σωστά παπούτσια; Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά, μπορεί να καταφύγεις σε μία safe επιλογή παπουτσιού όταν ντύνεσαι για να νιώθεις σίγουρη για το αποτέλεσμα. Από την άλλη, ξέρεις καλά ότι ένα ζευγάρι παπούτσια είναι ικανό να απογειώσει, να ολοκληρώσει και να αναδείξει μία σου εμφάνιση, αν δεν είναι απλά το κλασσικό και το αναμενόμενο.

Η Priyanka Chopra λοιπόν, έχει έναν τρόπο για να μην καταλήγεις συνέχεια στο κλασσικό μαύρο ή γενικότερα σε ουδέτερες επιλογές που ναι μεν είναι λάθος αλλά δεν χαρίζουν κι αυτή την ενδιαφέρουσα πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυτό που κάνει η Priyanka είναι όταν ντύνεται να προσπαθεί να συνδυάζει το χρώμα του παπουτσιού με ένα από τα χρώματα που υπάρχει έστω κι ως λεπτομέρεια στο outfit. Ενώ, με ένα πολύχρωμο κι εντυπωσιακό φόρεμα θα περίμενε κανείς να συνδυάσει ένα μαύρο ζευγάρι πέδιλα, εκείνη σίγουρα θα επέλεγε ένα χρωματιστό, σε μία από τις αποχρώσεις του φορέματος.

Με αυτό τον τρόπο, η όμορφη Priyanka αναδεικνύει χρωματιστά στοιχεία των outfits που ίσως περνούσαν απαρατήρητα.

Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να καταφεύγεις σε ένα μαύρο ή nude παπούτσι, ειδικά με τα printed και πολύχρωμα outfits, τότε σκέψου το στιλιστικό tip της Priyanka Chopra.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP