CELEBRITY STYLE

Η πριγκίπισσα Eugenie αντέγραψε την αγαπημένη στιλιστική τάση της Kate Middleton

Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Ζουν στον δικό τους «μικρόκοσμο» αυτοί οι γαλαζοαίματοι. Δουλειά δεν έχουν και κάθονται και αντιγράφουν ο ένας τον άλλον. Το αποτέλεσμα αυτού; Να δημιουργούν τα δικά τους «βασιλικά» trends τα οποία τελικά συζητιούνται πολύ.

Το στόρι εδώ, αφορά την πριγκίπισσα Eugenie aka την ξαδέρφη εξ αγχιστείας της Kate Middleton. Την τελευταία, πολλοί θεωρούν ότι κόπιαρε στην πρόσφατη εμφάνιση της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

H πριγκίπισσα με τον άντρα της, Jack Brooksbank, είχαν την πρώτη τους βασιλική υποχρέωση, σαν παντρεμένο πλέον ζευγάρι. Το ζευγάρι συνόδευσε τον πατέρα της Eugenie, πρίγκιπα Andrew, στο Royal National Orthopaedic νοσοκομείο για τα εγκαίνια του νέου του κτιρίου.

Για την περίσταση, η κομψή πριγκίπισσα επέλεξε ένα tweed φόρεμα του οίκου Maje σε κρεμ απόχρωση. Το ladylike σύνολο ολοκλήρωσε με μαύρες γόβες και την φημισμένη “bracelet bag” του οίκου Chloe. Αυτό όμως που ξεχωρίσαμε από την εμφάνισή της, ήταν η μαύρη δερμάτινη στέκα που φόρεσε. Η επιλογή του υλικού αυτού πρόσφερε ένα edgy αποτέλεσμα στο, κατά τα άλλα, φινετσάτο look.

 

Ποιο είναι το στόρι όμως; Πολλοί, φαίνεται να πιστεύουν, ότι η πριγκίπισσα Eugenie «αντέγραψε» την Middleton, με την επιλογή αυτού του αξεσουάρ. Ως γνωστό, η πριγκίπισσα του Cambridge, έχει μια αδυναμία στα headbands, έχοντας πολλές φορές φορέσει ένα τέτοιο statement αξεσουάρ.

 

Το αγαπημένο μας, όταν η Kate, φόρεσε μια παχιά, βελούδινη στέκα που λες και ήταν βγαλμένη από τα ’90s, θυμίζοντάς μας πολύ αξεσουάρ που φοριόταν εκείνη την εποχή.

 

Παρ’ όλα αυτά, ένα headband επιλέγει συχνά, η εν λόγω γαλαζοαίματη, μια «τάση» που φαίνεται να συνεχίζει τώρα και η πριγκίπισσα Eugenie. Λες να δούμε και την Meghan Markle στην επόμενη εμφάνισή της με headband; Περιμένουμε με κομμένη την ανάσα.

Kεντρική φωτογραφία: Photo by Joel Ryan/Invision/AP