CELEBRITY STYLE

Η κόρη του Michael Jackson κάνει το ντεμπούτο της στο Paris Fashion Week

Το front row των shows του οίκου Givenchy φιλοξενεί τα πιο γνωστά ονόματα του celebrity κόσμου, αν και πάντα υπάρχει ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει. Στην collection Φθινόπωρο 2017 Menswear και Couture, η νεόφερτη του Fashion Week ήταν η Paris Jackson, εκκολαπτόμενο μοντέλο και κόρη του pop icon Michael Jackson. Από τότε που έγινε 18 χρόνων, η Jackson δεν έχει κρατήσει κρυφό το ενδιαφέρον της για τη μόδα και έχει ασχοληθεί ενεργά με την καριέρα της μπροστά απ΄την κάμερα. Όλο αυτό φυσικά, την έχει κάνει να υιοθετήσει ένα αρκετά χαλαρό στιλ.

 

Η Jackson παρευρέθηκε στο show, στη Bibliothèque Nationale de France’s Richelieu-Louvois στο Παρίσι, φορώντας διακριτικά κομμάτια του brand. Το απλό της πουλόβερ που έγραφε “Ι Feel Love” και το μαύρο κολάν ήταν κατάλληλα για την ηλικία της. Με μία μικρή τσάντα, μαύρα μποτάκια και ένα ζευγάρι oversized γυαλιά ηλίου, το look της Jackson έφερνε λίγο σε στιλ μοντέλο “off-duty”.

Απ’ ό,τι φαίνεται, με την Couture week στον ορίζοντα και την ανάδειξη της στον χώρο της μόδας, θα δούμε πολλά πράγματα από την Paris Jackson στο κοντινό μέλλον.