CELEBRITY STYLE

H Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη με μάξι μαύρο φόρεμα σε συνάντηση με τους Trump. Matchy-matchy με τη Melania

Για άλλη μια φορά θα υποστηρίξω την εμφάνιση της Μαρέβας Γκραμπόσφκι-Μητσοτάκη, όσο κι αν κάποιοι διαφωνήσουν.Για να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι αυτό της το look δεν θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, όσο έχουν κάνει άλλα στο παρελθόν, γιατί πρόκειται για μια διαχρονική εμφάνιση.

Διάβασε ακόμη: Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη φόρεσε στιβάνια με καφτάνι και μόλις έκανε την καλύτερη εμφάνιση του Αυγούστου

Ένα μαύρο φόρεμα είναι διαχρονικό εξάλλου, που πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα όλων των γυναικών, είτε πρόκειται για ένα LBD (Little Black Dress), είτε για ένα μίντι ή μάξι. Το φόρεμα της Μαρέβας ήταν μάξι, είχε ασύμμετρο τελείωμα -ήταν λίγο πιο κοντό στο μπροστινό μέρος και πιο μακρύ στο πίσω, με αποτέλεσμα να φαίνονται οι αστράγαλοί, της άρα και οι μαύρες γόβες με τις οποίες ολοκλήρωσε το look- , V λαιμόκοψη και φουσκωτά, statement μανίκια -από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Για το ποιος/α είναι ο σχεδιαστής/στρια του φορέματος δεν γνωρίζουμε ακόμα για να του/της δώσουμε τα εύσημα τη κομψή δημιουργία.

Δες ακόμη: Το σικ βραχιόλι της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη είναι δημιουργία της Μαριάννας Γουλανδρή

Η Μαρέβα φόρεσε το ρούχο αυτό στην 74η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, όπου εκεί συνάντησε και το προεδρικό ζεύγος των Η.Π.Α, Donald και Melania Trump. Το αξιοπρόσεκτο της υπόθεσης είναι ότι οι δυο γυναίκες επέλεξαν total black σύνολα για τη συνάντηση.

Η Melania για την περίσταση, φόρεσε μια ολόσωμη μαύρη φόρμα η οποία είχε άνετη εφαρμογή στο σημείο του παντελονιού το οποίο άνοιγε προς τα κάτω αρκετά ώστε να μην μπορούμε να διακρίνουμε τα παπούτσια που φορούσε.

Στην περίπτωση και των δυο γυναικών, το μόνο πράγμα που θα αλλάζαμε θα ήταν τα αξεσουάρ. Κρίνοντας από το γεγονός ότι και οι δυο δεν έχουν φορέσει κάποιο κόσμημα ή αξεσουάρ με τα μαύρα σύνολά τους, θα θέλαμε να δούμε τα δυο looks να αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο με τη χρήση κοσμημάτων.

Ένα όμορφο μακρύ μενταγιόν στην περίπτωση της Μαρέβας ή ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια στη Melania και τα δυο σύνολα θα ήταν σίγουρα πιο εντυπωσιακά. Όπως και να ‘χει και οι δυο εμφανίσεις δεν μπορούν παρά να χαρακτηριστούν κομψές.

 

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/kyriakos_/