AMAL ALAMUDDIN CLOONEY

Η Amal Clooney και ο ασπρόμαυρος συνδυασμός που θα ζηλέψεις

AP Photo/Mary Altaffer, File

Η Amal Clooney έχει είναι γνωστή για το απόλυτα prof στιλ που της επιβάλλει το επάγγελμά της. Ως μία πετυχημένη δικηγόρος, η Amal πρέπει να ντύνεται σύμφωνα με τους άγραφους ενδυματολογικούς κανόνες που θα αναδείξουν το προφίλ της και θα ενισχύσουν τη δυναμική της προσωπικότητάς της. Η όμορφη δικηγόρος ξέρει καλά να τα καταφέρνει και μάλιστα χωρίς να είναι καθόλου βαρετή.

Ξεπερνά τα όρια του κλασικού παρωχημένου office look κάνοντας μικρές στιλιστικές παρεμβάσεις που αλλάζουν αμέσως όλη την εικόνα της. Πρόσφατα, η Amal Clooney εμφανίστηκε στην Νέα Υόρκη με ένα sophisticated outfit που ανέδειξε, πετυχαίνοντας έναν ιδιαίτερο συνδυασμό.

 

Φόρεσε ένα καρό παντελόνι σε ίσια γραμμή, μαύρη μπλούζα και καμπαρντίνα, κράτησε μαύρη τσάντα αλλά έκανε τη διαφορά με ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα pumps που έδωσαν στο κατά τ’ άλλα κλασικό της outfit την απαραίτητη πινελιά.

Τα ίδια παπούτσια συνδύασε και με μία floral pencil φούστα δημιουργώντας ένα ακόμα chic outfit.

My tip: Θυμήσου ότι μπορείς να κάνεις τη διαφορά με ένα ζευγάρι παπούτσια, ακόμα και στα πιο formal looks. Φυσικά, ένα ζευγάρι κλασικές, μαύρες γόβες είναι πάντα χρήσιμο, αλλά δεν είναι η μοναδική λύση.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Mary Altaffer, File