CELEBRITY STYLE

Έμπνευση για τα outfits της εβδομάδας. Ξεκίνα να κάνεις συνδυασμούς

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου είναι εδώ. Κι επειδή το μυαλό σου είναι στις παραλίες και το μόνο που θες να φοράς είναι το μαγιό και τα καφτάνια σου, σκέφτηκα να σε βάλω εγώ σε mood πόλης. Φτιάξε τη διάθεσή σου από το πρωί, πάρε ως δεδομένο ότι οι διακοπές θέλουν λίγη ακόμα υπομονή και δώσε μία αέρινη και δροσερή πινελιά στην εβδομάδα με τα δροσερά σου outfits. Floral φορέματα, τζιν παντελόνια και crop tops και ρίγες είναι πάντα μέσα στις επιλογές σου.

Για να μην ψάχνεις όμως κάθε μέρα τι να φορέσεις, σου έχω εδώ 5 διαφορετικά celeb outfits για να πάρεις έμπνευση. Δεν μπορεί να μην έχεις κάτι παρόμοιο στην ντουλάπα σου, έτσι δεν θα χρειάζεται να αναρωτιέσαι την ώρα που ξυπνάς από το κρεβάτι ακόμα τι θα φορέσεις σήμερα. Η Lily Aldrige, η Hailey Baldwin, η Olivia Palermo, η Victoria Beckham και η Zendaya θα είναι οι διάσημες κυρίες που θα σου δώσουν έμπνευση και θα ξεκινήσει με στιλ ο Ιούλιος.

Lily Aldridge

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Floral midi φόρεμα και flat, λευκά slingback shoes είναι ό,τι καλύτερο για το καλοκαιρινό street style της πόλης και η Lily Aldridge σου έχει μία πολύ δροσερή εκδοχή του.

Hailey Baldwin

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Η Hailey Bladwin σου δίνει έμπνευση για το πώς να φορέσεις το τζιν παντελόνι σου. Ένα απλό, λευκό crop top και ένα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι είναι ό,τι χρειάζεσαι και ένα cool denim outfit.

Olivia Palermo

A post shared by Olivia Palermo (@oliviapalermo) on

Η Olivia Palermo έχει ένα outfit για κάθε περίπτωση ανεξάρτητα από την εποχή. Επομένως, είναι μία από τις celebrities που έχει πάντα κάτι να σου πει. Αυτή τη φορά σου δείχνει πώς μπορείς να δείχνεις καλοκαιρινή και κομψή με ένα απλό black & white outfit. Μία μαύρη, mini φούστα και ένα λευκό tank top δεν είναι ποτέ outdated.

Victoria Beckham

Το ριγέ midi φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις είναι ένα από τα basics της γκαρνταρόμπας του καλοκαιριού και δεν έχεις παρά να αποκτήσεις το δικό σου και να το συνδυάσεις με χρωματιστά pumps, όπως έχει κάνει η Victoria Beckham με τα μουσταρδί heels της.

Zendaya

A post shared by Zendaya (@zendaya) on

Τα spaghetti straps στο φόρμά σου είναι ακόμα ένα στοιχείο που έχει επανέλθει από τα ’90s και δεν έχεις παρά να το καλοδεχτείς. Είναι κομψά, στιλάτα και κυρίως δροσερά και μπορείς να το φορέσεις με σανδάλια αλλά και με sneakers, όπως η Zendaya. Φυσικά, αν το λευκό σου t-shirt από μέσα θα κάνει το αποτέλεσμα πιο cool, ιδανικό για τα street looks της πόλης.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/victoriabeckham