CELEBRITY STYLE

Το στιλιστικό τρικ της Olivia Palermo θα σε “σώσει” το χειμώνα

Ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει στιλ, έχει τη δική της αισθητική, βρίσκεται πάντα στον παλμό των trends και έχει τον δικό της τρόπο να τα προσαρμόζει στο στιλ της και να τα εξελίσσει. Αυτή είναι η Olivia Palermo, που κάθε φορά, σε κάθε της εμφάνιση, είτε είναι για την εβδομάδα μόδας, είτε απλά για έναν περίπατο στην Νέα Υόρκη, έχει ένα tip να σου δώσει.

Η όμορφη Olivia εμφανίστηκε στο Λονδίνο, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας που έχει μεταφερθεί εκεί και έδωσε την δική της εκδοχή για το chic & cozy look, μαζί με ένα στιλιστικό κόλπο που είναι πολύ πιθανό να σου φανεί χρήσιμο.

 

Όπως μπορείς να δεις, η Olivia Palermo φοράει ένα μπεζ πουλόβερ μαζί με μία gingham φούστα ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα φόρεμα σε ίσια γραμμή με ασύμμετρο τελείωμα, το οποίο έχει μετατραπεί σε φούστα, αφού το πουλόβερ σταματάει στο κατάλληλο σημείο.

Gingham Slash Back Midi Dress by Boutique, Top Shop.

Την επόμενη φορά που δεν θα ξέρεις τι να φορέσεις, θυμίζουν αυτό το στιλιστικό κόλπο. Φόρεσε πάνω από ένα στενό φόρεμα σε ίσια γραμμή το πουλόβερ σου και είσαι έτοιμη για το γραφείο. Αν το βράδυ θες να πας για ένα ποτό ή έχεις μια υποχρέωση που απαιτεί πιο επίσημο look, τότε βγάζεις απλά το πουλόβερ και προσθέτεις αξεσουάρ, αν το κρίνεις απαραίτητο.

Σκέψου έξυπνα και κάνε συνδυασμούς πρακτικούς που θα κάνουν το καθημερινό σου στιλ ακόμα καλύτερο. Η Olivia Palermo σου δείχνει τον τρόπο και δεν έχεις παρά να το ακολουθήσεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP