CELEBRITY STYLE

Το φόρεμα της Olivia Palermo στα CFDA Awards είναι αυτό που θες για το καλοκαίρι

Έχεις ήδη πάρει μία γεύση από τη βραδιά των CFDA Awards, με τις celebrities να δίνουν για ακόμα μία φορά τον καλύτερό τους εαυτό στο κόκκινο χαλί. Είδες τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας να φιγουράρουν στις σιλουέτες τους και σίγουρα μέσα σε όλα θα στάθηκε το βλέμμα σου στην Olivia Palermo. Κι ενώ είναι γνωστή για το εξαιρετικό της γούστο και κάθε εμφάνισή της είναι ένα στιλιστικό μάθημα. Αυτή τη φορά όμως, η επιλογή του φορέματος δεν ήταν απλά καλή.

Η Palermo σε αυτό το red carpet δεν επέλεξε έναν μεγάλο πολυτελή οίκο, αντίθετα φόρεσε ένα hot orange φόρεμα αξίας £120 από την δική της capsule collection που θα λανσάρει σε συνεργασία με τα Banana Republic. H συλλογή αυτή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τον Σεπτέμβριο, αλλά η Olivia μας άφησε ένα μικρό παραθυράκι για να πάρουμε μία γεύση σχετικά με τα σχέδια και τα χρώματα της συλλογή.

 

Το συγκεκριμένο φόρεμα, σε αντίθεση με την υπόλοιπη συλλογή, είναι διαθέσιμο για αγορά, αλλά εξαντλήθηκε λίγες ώρες αφού το φόρεσε η Olivia. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ανταποκρίνεται στην τιμή του, αφού είναι αποδεδειγμένο ότι μπορεί να σε πάει ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

 

Σε αυτό το φόρεμα η Olivia Palermo κατάφερε να συνδυάσει πολλά από τα φετινά trends, όπως τα ruflles και το μίντι μήκος. Δεν παρέλειψε να δώσει και μία πιο sexy πινελιά κάνοντάς το off-shoulder, ενώ τα κουμπιά παραπέμπουν στο μεγάλο street trend της σεζόν που δεν είναι άλλο από το shirt dress.

 

Με sleek side-back hairstyle και μακιγιάζ με smokey eyes και ελαφρώς τονισμένα χείλη, η Olivia Palermo έλαμπε μέσα στο πορτοκαλί φόρεμα που η ίδια σχεδίασε. Το red carpet look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα κι ένα clutch σε nude απόχρωση.

Κεντρική φωτογραφία: Scott Roth/Invision/AP