CELEBRITY STYLE

Οι ροζ γόβες της Ολυμπίας Γλύξμπουργκ ήταν το μόνο ωραίο στοιχείο στην εμφάνισή της

Charles Sykes/Invision/AP 

Στο Παρίσι βρέθηκε η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, με αφορμή τον βασιλικό γάμο του τρισέγγονου του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, Ζαν Κριστόφ Ναπολέων Βοναπάρτης. Παρέα με τον πατέρα της Παύλο Γλύξμπουργκ παρευρέθηκαν στον πολυτελή γάμου που πραγματοποιήθηκε στον καθεδρικό ναό του Saint Louis des Invalides.

Διάβασε ακόμη: H Ολυμπία έγινε 23 ετών και η Marie Chantal με τον Παύλο της εύχονται στο Instagram

Αν και το Oscar de la Renta νυφικό της κόμισσας Ολυμπίας Ντ’ Άρκο Ζίνεμπεργκ έκλεψε την παράσταση, εμάς μας κέντρισε το ενδιαφέρον το outfit της Μαρίας Ολυμπίας.

 

Το It girl της οποίας το στιλ αποτελείται κυρίως από ρούχα αναγνωρισμένων οίκων μόδας και τα οποία συχνά χαρακτηρίζονται για τα “cool, sexy vibes” που εκπέμπουν, ως επί το πλείστον, επέλεξε για τη γαμήλια τελετή ένα πιο συντηρητικού ύφους σύνολο. Ένα το οποίο, κατά τη γνώμη μας, δεν εκπροσωπεί τις fashion forward εμφανίσεις που συνήθως κάνει και το οποίο δεν ταίριαξε τόσο στην εν λόγω περίσταση.

Φόρεσε, λοιπόν, ένα μαύρο φλοράλ φόρεμα και από πάνω ένα μακρύ γκρι σακάκι. Το look ολοκλήρωσε με μια παχιά, μαύρη στέκα, μια κόκκινη τσάντα φάκελο και σατέν ροζ γόβες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Beautiful wedding in Paris Olympia & Jean- Christophe Thank you and we wish you a wonderful life together.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece) στις

 

Του οίκου Prada, ήταν τα παπούτσια που μας εντυπωσίασαν περισσότερο από το casual chic σύνολό της. Αν και είναι ένα κομψό σύνολο, δεν θεωρούμε ότι ήταν «αρκετό» για την περίσταση. Τα παπούτσια πάντως έθεσαν τον τόνο του συνόλου, σώζοντας την κατάσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love my firecracker daughter @olympiagreece you made me laugh all weekend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece) στις

 (πάτα το βελάκι δεξιά για να δεις το look)

Oι γόβες/ωδή στον Frankenstein

Η Fall 2019 συλλογή του οίκου Prada άντλησε έμπνευση από την ιστορία του αντι-ήρωα, Frankenstein. Οι γόβες, όπως και η collection, είχαν ένα αρκετά dark ύφος. Το “drama” στοιχείο αντικατοπτρίζεται και στις γόβες που φόρεσε η Μαρία Ολυμπία με τον χαρακτηριστικό κεραυνό/τακούνι να προσφέρει ένα ξεχωριστό ύφος σε ένα, κατά τα άλλα, κλασικό σχέδιο γόβας.

Γόβες Prada

Ακόμα κι αν το σύνολο του μοντέλου δεν ήταν κατάλληλο για τον πολυτελή αυτό βασιλικό γάμο, οι γόβες έσωσαν την κατάσταση και σίγουρα μας έκαναν να θέλουμε να τις αποκτήσουμε κι εμείς. Σου περισσεύουν 650 ευρώ;

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP