CELEBRITY STYLE

Το outfit της Αθηνάς Οικονομάκου φέρνει την άνοιξη λίγο πιο κοντά

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα social media και το προσωπικό της στιλ είναι ένας από τους λόγους που έχει καταφέρει να αποκτήσει τεράστιο διαδικτυακό κοινό. Aνεβάζει αρκετές φωτογραφίες που έχουν να κάνουν με το προσωπικό στης street look και συχνά σου δίνει λόγους να κοπιάρεις τα outfits σου ή να πάρεις ιδέες που θα ενσωματώσεις στο δικό σου στιλ.

Ένα τέτοιο outfit ήταν και αυτό που επέλεξε στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε Γίνεται», όπου ήταν καλεσμένη. Η Αθηνά για την τηλεοπτική της εμφάνιση επέλεξε –πάντα με την βοήθεια της στιλίστριας Νικόλ Παναγιώτου-  μία καρό, midi φούστα την οποία συνδύασε με ένα country style off-shoulder top κι ένα ζευγάρι λευκές μπότες.

 

Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για κάποιον ιδιαίτερο ή ευφάνταστο συνδυασμό, αφού δείχνει απλός. Ωστόσο, το αποτέλεσμα σίγουρα δεν οφείλεται σε ένα απλό matching. Τα χρώματα και το ύφος του κάθε κομματιού ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά και έδωσαν στην Αθηνά ένα boho-chic look, το οποίο υποστηρίζει εξαιρετικά.

Τόσο οι ασπρόμαυρες αποχρώσεις της φούστας, όσο και οι λευκές μπότες έδωσαν σίγουρα μία συγκεκριμένη ταυτότητα στο στιλιστικό αποτέλεσμα και είναι ένα μικρό tip για να δημιουργήσεις κι εσύ παρόμοια looks, χρησιμοποιώντας ως κομμάτι κλειδί τις λευκές μπότες ή τα booties σου.

Φυσικά μπορείς να κάνεις τώρα outfits, αφού το λευκό έχει πάρει το πράσινο φως για το χειμώνα από τα street trends. Σίγουρα όμως είναι μία πολύ καλή ιδέα για να ανανεώσεις το σετάρισμα της καρό φούστας με τις μπότες και για αργότερα, προσθέτοντας πιο ανάλαφρες πινελιές με το κατάλληλο top και φυσικά τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα. Στην προκειμένη περίπτωση, τα αξεσουάρ απέδωσαν ένα boho χαρακτήρα στο συνολικό αποτέλεσμα που προτιμά αρκετά συχνά η Αθηνά Οικονομάκου

Get the look:

Beatrice BB Top, Free People

Ένα λευκό off-shoulder top, ακόμα και με μακριά μανίκια, μπορεί κάλλιστα να φορεθεί από τώρα με μία ζακέτα από πάνω, αλλά και την άνοιξη ή το καλοκαίρι, χαρίζοντας bohemian πινελιές στο στιλ σου.

New Look midi skirt in check, Asos

Είναι πολύ πιθανό να έχεις καρό, midi φούστα στην ντουλάπα σου. Αν όχι, αυτή η ασπρόμαυρη είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή.

  Leather boots, Zara

Οι λευκές μπότες ήρθαν για να μείνουν και το χρώμα τους θα τις κρατήσει για καιρό ακόμα στο προσκήνιο. Επομένως, αν δεν έχεις υποκύψει στην γοητεία τους ακόμα, μη διαστάσεις να το κάνεις τώρα.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/athinao1konomakou