CELEBRITY STYLE

Το κοστούμι θα είναι το hero outfit του χειμώνα

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Έχουμε ήδη μιλήσει αρκετά για το κοστούμι και μόλις τώρα άρχισε η νέα σεζόν. Φαίνεται ότι αυτό το κοστούμι, θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου το χειμώνα, αφού θα σου δώσει όλες τις επιλογές να το προσαρμόσεις στο προσωπικό σου στιλ και στις ανάγκες που επιτάσσει η καθημερινότητά σου. Οι celebrities το έχουν ήδη τιμήσει σε πολλές από τις επίσημες εμφανίσεις τους ενώ οι fashionistas το έχουν απογειώσει στο street style.

Με βάση αυτά τα δεδομένα λοιπόν, το κοστούμι θα γίνει ένα από τα hero outfits του χειμώνα, επομένως αξίζει την προσοχή σου και την επένδυσή σου. Ειδικά ένα απλό, μαύρο κοστούμι, το κλασικό δηλαδή androgynous στιλ, δεν θα πάει χαμένο σε καμία περίπτωση. Η Nicole Kidman είναι ακόμα μία απόδειξη ότι ένα μαύρο κοστούμι θα γίνει κάτι αντίστοιχο με το LBD στην ντουλάπα σου. Εξάλλου oi fashionistas σου έχουν δείξει τόσους τρόπους να το φοράς που δύσκολα θα σε αφήσει αδιάφορη.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Nicole Kidman στην πρεμιέρα του Destroyer στο BFI Film Festival στο Λονδίνο, συνδύασε ένα κομψό, μαύρο κοστούμι με ένα φούξια πουκάμισο και ένα ζευγάρι μαύρα pumps. Ο κλασικός συνδυασμός δηλαδή με ένα πιο θηλυκό touch, όπως είναι το φούξια πουκάμισο αντί για το λευκό.

Μαύρο κοστούμι με oversized σακάκι και crop παντελόνι, attrattivo

Διάλεξε ένα κοστούμι που θα φοράς άνετα όλες τις ώρες. Καλό είναι να μπορείς να φοράς το παντελόνι και το σακάκι σου μόνα τους και το συνολικό ύφος και η γραμμή του να μην σε δεσμεύει με τους συνδυασμούς.

 Μαύρο κοστούμι με slim fit blazer και παντελόνι σε ίσια γραμμή, Massimo Dutti

Ανάλογα με το σωματότυπό σου, κατέληξε στην κατάλληλη γραμμή που θες να έχει το κοστούμι σου έτσι ώστε να σε κολακεύει, όποιο ύφος κι αν θες να του δώσεις.

Μαύρο κοστούμι, Topshop

Ένα μαύρο κοστούμι είναι η ιδανική βάση για να παίξεις με τα χρώματα και τους συνδυασμούς. Αν σου αρέσει η cool γραμμή, τότε πολύ εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις ένα athleisure look ή να το μετατρέψεις σε ένα αυστηρό office look.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP