CELEBRITY STYLE

Η Nicole Kidman με φόρεμα από την Cruise collection του Dior στο Comic-Con

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Η Nicole Kidman είναι από εκείνες τις celebrities που όσα χρόνια κι αν περάσουν μοιάζουν αναλλοίωτες, τουλάχιστον στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί. Κάθε φορά που κάνει μία red carpet εμφάνιση επιλέγει κομμάτια χωρίς να κάνει υπερβολές. Μπαίνει στη λίστα με τις καλοντυμένες. Αυτή τη φορά, η 51χρονη Kidman βρέθηκε στο Comic-Con για την ταινία ''Aquaman'', στην οποία πρωταγωνιστεί και η αλήθεια είναι έδωσε λίγο νόημα στην καλοκαιρινή σεζόν που το red carpet ξεψυχά.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Για την περίσταση λοιπόν, διάλεξε ένα φόρεμα από την Cruise Collection του 2019 του γαλλικού οίκου Dior, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την ευκολία της να συμβαδίζει με τα trends, χωρίς όμως να χάνει την στιλιστική της ταυτότητα. Η συγκεκριμένη συλλογή του Dior που έχει ως σημείο αναφοράς και έμπνευσης ένα μεξικάνικο άθλημα, το escaramuza (που ουσιαστικά πρόκειται για μία γυναικεία εκδοχή του rodeo), έχει φορέματα που έχουν όγκο στη φούστα, ενώ τα structured jackets είναι το αντιθετικό στοιχείο που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη συλλογή.

 

Αν και στο runway είδαμε το συγκεκριμένο φόρεμα συνδυασμένο με ψάθινο καπέλο και army-style μπότες, η Kidman το έφερε στα μέτρα της, φορώντας το με ένα ζευγάρι κομψά, strappy πέδιλα που έτσι κι αλλιώς αρμόζουν στο κόκκινο χαλί.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP