CELEBRITY STYLE

Μπέτυ Μπαζιάνα στη Νέα Υόρκη, όπως λέμε Kate Middleton στο γάμο του Harry

Eurokinissi

Είναι πια μία συνήθης τακτική και στους διάσημους κύκλους. Γιατί μπορεί εσύ κι εγώ να έχουμε το τζιν πλύνε-βάλε αλλά στις επίσημες εμφανίσεις το να εμφανιστείς με το ίδιο ρούχο φάνταζε μακρινό, έως και ξεπερασμένο. Οι καιροί αλλάζουν και μαζί αλλάζει και ο τρόπος που μία γυναίκα χειρίζεται την εικόνα της. Μία διάσημη γυναίκα θα θεωρούνταν ανεπίτρεπτο να εμφανιστεί με το ίδιο φόρεμα σε δύο επίσημες εκδηλώσεις και θα σχολιαζόταν ποικιλοτρόπως. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως όλα αυτά είναι παρελθόν. Η ανακύκλωση των outfits γίνεται κανόνας. Και μετά από αυτόν τον πρόλογο να δούμε την εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα στη Νέα Υόρκη με αφορμή τη Σύνοδο του ΟΗΕ. Κάτι σου θυμίζει αλλά δεν μπορείς να προσδιορίσεις επακριβώς; Το έχουμε ξαναδεί και μάλιστα πολύ πρόσφατα.

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Επιλέγει ένα λευκό φόρεμα με μαύρες ρίγες, σε fit-and flare γραμμή και το συνδυάζει με μαύρες γόβες με διάφανα στοιχεία. Ακόμα δεν μπορείς να θυμηθείς;

Το ίδιο φόρεμα επέλεξε τον περασμένο Μάιο κατά την επίσκεψη του Καρόλου και της Καμίλα στην Ελλάδα. Το λευκό φόρεμα έκανε την παρθενική του στο Μουσείο Μπενάκη. Η μόνη διαφορά εντοπίζεται στα παπούτσια. Οι γόβες τότε είχαν αντικατασταθεί από ένα ζευγάρι μαύρα strappy πέδιλα.

 

Στο δρόμο που χάραξε η Kate Middleton λοιπόν. Από τις πρώτες διδάξασες, επιλέγει να αξιοποιεί διαρκώς τα ρούχα της και να τα φορά παραπάνω από μία φορές. Τελευταίο παράδειγμα ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Λευκό φόρεμα Alexander McQueen με γόβες  Jimmy Choo κι ένα καπέλο Philip Treacy. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που το είδαμε. Το ίδιο κομμάτι επιλέχθηκε από την ίδια και για τη βάφτιση του πρίγκιπα Louis.

Γάμος

Andrew Matthews/pool photo via AP
Andrew Matthews/pool photo via AP

Andrew Matthews/pool photo via AP

Βάφτιση

Andrew Matthews/pool photo via AP
Andrew Matthews/pool photo via AP

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Κεντρική Φωτογραφία: Eurokinissi