CELEBRITY STYLE

Η Mila Kunis μόλις επιβεβαίωσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Mila Kunis είναι από τις διάσιμες που δεν μας απασχολούν πολύ συχνά με το στιλ τους. Ωστόσο, φαίνεται ότι όταν το κάνει υπάρχει λόγος. Η τελευταία της εμφάνιση τουλάχιστον είναι σίγουρα μία στιλιστική γεύση για ότι πρόκειται να δεις και να φορέσεις το φθινόπωρο. Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε σε ένα event του περιοδικού Cosmopolitan με αφορμή την φιλοξενία της στο εξώφυλλό του και η εμφάνισή της μοιάζει με μία πρόγευση των trends του φθινοπώρου σε στιλ αλλά και χρώματα.

H 34χρονη Mila επέλεξε ένα androgynous look σε μία stylish εκδοχή, αποθεώνοντας το καρό. Διάλεξε ένα καρό κοστούμι σε μπλε σκούρα απόχρωση, όμοια με αυτού του κλασσικού blue jean και το συνδύασε με ένα metallic gold top αποχρώσεις του οποίου υπήρχαν στο καρό. Το chic outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι καστόρινες pointed γόβες από το ίδιο μπλε του κοστουμιού.

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

 

Από αξεσουάρ, διάλεξε ένα μικροσκοπικό, χρυσό κολιέ, ενώ άφησε το εξαιρετικό καρέ της κάτω, δίνοντάς του ένα ελαφρύ σπάσιμο στο κάτω μέρος. Τόνισε ελάχιστα τα μάτια της και το αποτέλεσμα είναι συνολικά μία από τις τάσεις που θα δεις πολύ στο φθινοπωρινό street style.

Οι σκούρες αποχρώσεις μαζί με το androgynous look θα είναι σίγουρα μέρος των trends, ενώ το καρό φαίνεται ότι δεν χάσει καθόλου από το μερίδιό του στην ομάδα των prints.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP