CELEBRITY STYLE

3 πράγματα που χρειάζεται κάθε outfit, σύμφωνα με την Michelle Obama

Θα μας λείψει αρκετά το iconic και συγχρόνως απρόσμενο στιλ της Michelle Obama από τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ευτυχώς, μπορέσαμε να κερδίσουμε μερικά στιλιστικά δωράκια από την Πρώτη Κυρία κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο μηνών στον Λευκό Οίκο.

Η Michelle φωτογραφήθηκε για το τεύχος Δεκεμβρίου της Vogue με μία εκθαμβωτική λευκή τουαλέτα, Carolina Herrera, με αυτό να είναι το τρίτο εξώφυλλο που κάνει για το περιοδικό στα τελευταία επτά χρόνια. Στην συνέντευξή της μιλάει για τα τρία κριτήρια που έχει υπόψιν όταν συνδυάζει τα outfits της. Αρχικά, το κλειδί είναι η άνεση. Για την Πρώτη Κυρία, το να συναντάς ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο, όλη την ώρα είναι κομμάτι της δουλειάς. “Όλα καταλήγουν στο επίπεδο της άνεσης: Αν πρόκειται να σε κάνω να νιώσεις άνετα, τότε πρέπει να νιώθω εγώ άνετα πρώτα,” είπε η Obama στη Vogue.

 

Και ενώ το όνομα ενός σχεδιαστή δεν είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει η πρώτη κυρία -“η πρώτη μου αντίδραση δεν είναι ‘Ποιος το έφτιαξε;'” εξηγεί- υπάρχουν ταλέντα προς τα οποία τείνει και για καλό λόγο. Το δεύτερο πράγμα που που την νοιάζει είναι οι άνθρωποι πίσω απ’ τα ρούχα όσο και τα ρούχα τα ίδια.

“Σίγουρα υπάρχουν σχεδιαστές που αγαπώ, άνθρωποι που μ’ αρέσει να δουλεύω μαζί τους,” είπε στο περιοδικό. “Και έχει σημασία ποιοι είναι σαν άνθρωποι. Είναι καλοί άνθρωποι; Αντιμετωπίζουν καλά το προσωπικό τους; Αντιμετωπίζουν καλά το δικό μου προσωπικό; Είναι νέοι; Μπορώ να τους προωθήσω;”

Όσο για το τελευταίο κριτήριο σε σχέση με το στιλ της: Αν τα ρούχα είναι άνετα και εκτιμάς τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν, τότε πρέπει, φυσικά, να δείχνουν πολύ όμορφα. “Όταν όλα αυτά υπάρχουν δεν είναι τέλειο;” είπε στο περιοδικό. Μάλλον τελικά έχουμε περισσότερα κοινά με την Michelle Obama απ’ όσα νομίζαμε, όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη.