Οι σχεδιαστές που θα ντύσουν την Melania Trump

Η τελετή ορκωμοσίας είναι δύο ημέρες μακριά και σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί είναι οι σχεδιαστές που θα ντύσουν την Melania Trump.

Η τελετή ορκωμοσίας του Donald Trump είναι σε δύο ημέρες και όλοι αναρωτιούνται ποιος θα ντύσει την Melania Trump. Όπως αναφέρει το WWD, το δίδυμο που έχει αναλάβει το έργο αυτό είναι ο Ralph Lauren και ο Karl Lagerfeld. Οι στιλιστικές επιλογές της Melania για την ημέρα που ο σύζυγός της θα ορκιστεί 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και για τα events που ακολουθούν μετά την τελετή, είναι το πιο σημαντικό κομμάτι.

Κάθε στιλιστική κίνηση της Michelle Obama αποτελούσε παράδειγμα προς μίμηση, δημιουργούσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συγχρόνως θαυμασμό.

Η Trump ωστόσο, βρίσκει τον εαυτό της σε πολύ διαφορετική θέση, καθώς είναι μια κινητή πηγή διχασμού. Ενώ πολλοί σχεδιαστές όπως Tommy Hilfiger και Carolina Herrera έχουν πει πως θα την έντυναν με χαρά, αρκετοί άλλοι έχουν πει όχι και ακόμα περισσότεροι έχουν αγνοήσει εντελώς την ερώτηση.

Το δίδυμο Ralph Lauren και Karl Lagerfeld πρόκειται να αποδειχθεί πολύ σημαντικό στην στιλιστική πορεία της Trump. Για τους ίδιους τους σχεδιαστές, βέβαια, είναι ένα μεγάλο ρίσκο, όπως και για οποιονδήποτε την ντύσει, αφού θα γίνει αναπόφευκτα το αντικείμενο μιας αμφίπλευρης social media θύελλας.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ