CELEBRITY STYLE

Η Melania και το παλτό των δεκάδων χιλιάδων δολαρίων που προκάλεσε συζητήσεις

Δεν ξέρω αν τώρα θα σοκάρω κάποιον με αυτό που θα πω, αλλά οι Αμερικάνοι εξέλεξαν ένα ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ για πρόεδρό τους, πράγμα που σημαίνει ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Melania και γενικότερα η φαμίλια Trump μια κάποια άνεση να πετούν (στην κυριολεξία) τα δολάρια την έχουν.

Αυτή η εισαγωγή έγινε για να σε προϊδεάσω σχετικά με όσα ακολουθούν και έχουν να κάνουν με μία από τις εμφανίσεις της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ στη διάρκεια της συνόδου των G7 στην Ιταλία, όπου η Melania Trump φόρεσε ένα παλτό 3D του οίκου Dolce & Gabbana, αξίας 51.000 δολαρίων.

Αυτό ήταν αρκετό για να προκληθεί ορυμαγδός στα social media, αναφορικά με την επιδεικτική χλιδή που φέρει πάνω της σε κάθε ευκαιρία η Melania. Αρχικά, δες ποιο είναι το μήλον της έριδος:

Domenico Stinellis/AP

Στιλιστικά και μόνο, ναι, πρόκεται για ένα εξαιρετικό παλτό, floral, με μπεζ βάση και κεντημένα 3D χρωματιστά λουλούδια σε όλη την επιφάνειά του.

Κατά τ’ άλλα, ο θόρυβος έγινε γιατί το συγκεκριμένο πανωφόρι κοστίζει όσο περίπου μία BMW ή, όπως γράφεται σε πολλά tweets, όσα δεν πρόκειται ποτέ να βγάλει ο μέσος Αμερικανός σε ένα χρόνο.

Βέβαια, ο μέσος Αμερικανός ήξερε πολύ καλά τι ψήφιζε να τον αντιπροσωπεύει στις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, ένα όνομα και μία προσωπικότητα του οποίου το κοινωνικό και οικονομικό status καμία σχέση δεν έχει με το δικό του, οπότε κάτι μήνες μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, λίγο δύσκολο να βρεθούν τα σωστά ρέστα…

Κεντρική Φωτογραφία: Domenico Stinellis/AP