ANGELINA JOLIE

Βρήκαμε την τσάντα που λατρεύει η Meghan Markle και η Angelina Jolie

AP Photo/Alastair Grant

Η Meghan Markle είναι το νέο αγαπημένο πρόσωπο που λατρεύουμε να παρακολουθούμε. Σε λίγο θα είναι επίσημα μέλος του βρετανικού παλατιού και φυσικά το στιλ της θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάθε φορά που θα εμφανίζεται δημόσια. Ήδη προκαλεί συζητήσεις κάθε παλτό που φοράει, αλλά και οι τσάντες της δεν περνούν απαρατήρητες. Είναι απλές, σε minimal γραμμή και πολύ κοντά στο γούστο της Angelina Jolie.

Συγκεκριμένα, η Meghan Markle και η Angelina Jolie κρατούν την ίδια δερμάτινη τσάντα κι ενώ κανείς θα περίμενε ότι κοστίζει μία μικρή περιουσία, η αξία της ξεκινά από $165.

 

Η Meghan Markle έχει διαλέξει την Everlane ”The Day Market Tote” σε μία γλυκιά, ταμπά απόχρωση, ενώ η Angelina Jolie έδειξε για ακόμα μία φορά την αδυναμία της στο κλασικό μαύρο.

Αυτή είναι η tote bag που και οι δύο κυρίες κρατούν στο everyday στιλ τους. Η Meghan Markle από τη μία την επιλέγει για να ολοκληρώσει το casual outfit με τζιν παντελόνι και λευκό πουκάμισο και η Angelina Jolie από την άλλη την κρατά φορώντας ένα total black outfit.

Η αλήθεια είναι ότι εμείς ακόμα δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτό το brand, του οποίου έδρα είναι η Νέα Υόρκη, αλλά ίσως πιο μετά το e-shop αρχίσει να στέλνει και προς τα εδώ, αφού και οι δύο κυρίες έχουν μεγάλη επιρροή στο κοινό, κυρίως όσον αφορά στο στιλ τους. Να σου θυμίσω, ότι κάτι παρόμοιο συνέβη με τις αγαπημένες γόβες της Kate Middleton, από την Μ.Βρετανία, L.K. Bennett, γιατί όχι λοιπόν και με αυτή τη τσάντα;

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant