CELEBRITY STYLE

Το επίσημο pregnant style της Meghan Markle είναι πραγματικά για υπόκλιση

Ian Vogler/Pool Photo via AP

Είχα ξεκάθαρα τις αμφιβολίες μου για το στιλ της Meghan Markle, αλλά όσο περνάει ο καιρός με κερδίζει όλο και περισσότερο. Η δούκισσα του Sussex έχει καταφέρει να βελτιώσει το στιλ της, φέρνοντας τις νέες στιλιστικές απαιτήσεις στα μέτρα της και φαίνεται ότι στην εγκυμοσύνη θα το αποθεώσει. Από την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Meghan Markle έχει κάνει πολλές επίσημες εμφανίσεις, λόγω του ταξιδιού της στην Αυστραλία μαζί με τον πρίγκιπα Harry και καθεμία δείχνει ότι το pregnant look της θα είναι απολαυστικό.

Πρόσφατα, η mom to be, Meghan έκανε δύο πολύ κομψές εμφανίσεις φορώντας και πάλι τα γνωστά εφαρμοστά και μεσάτα φορέματα.

Ian Vogler/Pool Photo via AP

Ian Vogler/Pool Photo via AP

Το maxi, μπλε, cape φόρεμα Safiyaa που διάλεξε για ένα επίσημο δείπνο στα νησιά Fiji είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο την έχουμε δει να φορά σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Φυσικά και τα ladylike φορέματα με την στενή μέση ή οι pencil φούστες σε ίσια γραμμή είναι εξίσου κομψά, αλλά αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά.

Ακόμα μία απόδειξη του εξαιρετικού pregnant style της Meghan είναι και η αμέσως προηγούμενη εμφάνισή της, πάλι στο πλάι του πρίγκιπα Harry, αυτή τη φορά επιλέγοντας το λευκό σε ένα midi φόρεμα Zimmermann που άφηνε την κοιλίτσα της να φανεί.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Το συνδύασε με ένα εξίσου λευκό head-piece και ένα ζευγάρι μαύρα slingback shoes με kitten heels αυτή τη φορά για ευνόητους λόγους.

Κεντρική φωτογραφία: Ian Vogler/Pool Photo via AP