CELEBRITY STYLE

Το διαμαντένιο βραχιόλι της Meghan Markle και η σημασία του

Ian Vogler/Pool via AP

Φαντάζομαι ότι δεν είναι απλό να γίνεις Δούκισσα και ακόμα περισσότερο να παντρευτείς έναν πρίγκιπα όπως ο Harry. Φαίνεται όμως ότι η Meghan Markle τα καταφέρνει μία χαρά και περνά με ευκολία όλες τις δοκιμασίες. Μέσα σε όλα αυτά που πρέπει να κάνει και να μάθει είναι και η βάπτιση, η οποία απαιτείται πριν τελεσθεί ο γάμος.

H Meghan Markle, λοιπόν, φαίνεται ότι βαπτίστηκε και υπάρχει ένα σημάδι που για κάποιος είναι η απόδειξη. Πρόκειται για το διαμαντένιο βραχιόλι με τον σταυρό που φορά τελευταία η προσεχώς Δούκισσα. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ένα βραχιόλι με σταυρό δωρίζεται σε όσους βαπτίζονται, μάλλον κάτι αντίστοιχο με τον δικό μας σταυρό που φοράμε σε αλυσίδα στο λαιμό.

Ian Vogler/Pool via AP

Ian Vogler/Pool via AP

Έτσι, αν είσαι λίγο παρατηρητική θα προσέξεις ότι η όμορφη Meghan φοράει στις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της ένα τέτοιο βραχιόλι και πιθανολογείται ότι είναι η ένδειξη της βάπτισής της.  Η αλήθεια είναι ότι μία μικρή σύγκριση με την Meghan Markle πριν την μύησή της σε μέλος του βρετανικού παλατιού και μετά είναι ικανή για να αντιληφθείς την μεγάλη αλλαγή στο στιλ της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Ian Vogler/Pool via AP