CELEBRITY STYLE

Meghan Markle: Τα παπούτσια που δε λείπουν ποτέ από την ντουλάπα της

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Και ποια γυναίκα δεν έχει ζηλέψει τις εμφανίσεις της Meghan Markle; Απ΄αυτή που έκανε πριν λίγο καιρό στην Αυστραλία, όπου φόρεσε το τέλειο καλοκαιρινό φόρεμα, αλλά και την πιο πρόσφατη στο Commonwealth Day Youth Event, με το φινετσάτο πράσινο φόρεμα και παλτό το οποίο αναδείκνυε άψογα την κοιλίτσα της. Όλες οι εμφανίσεις της Markle είναι προσεγμένες και σωστά επιλεγμένες, είτε είναι έγκυος, είτε όχι. Αυτό όμως που όσα χρόνια κι αν περάσουν, προσέχουμε πάντα πάνω της είναι τα παπούτσια.

Αν εξετάσεις καλύτερα, τα παπούτσια που επιλέγει η Markle, θα δεις ότι συχνά προτιμά διαφορετικά στιλ. Ο παράγοντας «κομψότητα» είναι πάντα μέρος των παπουτσιών της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι βαρετά ή εκτός μόδας. Τα παπούτσια που φοράει έχουν λίγο απ’ όλα: διαχρονικότητα αλλά και fashion forward αισθητική. Ό,τι παπούτσια κι αν φορέσει, τα συνδυάζει άψογα με τα σύνολά της, προσφέροντας πάντα επιτυχημένα looks.

Αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε τι μπορεί να περιλαμβάνει η συλλογή παπουτσιών της Meghan Markle; Σίγουρα, τα designer shoes της θα κοστίζουν πολλά ευρώ, παπούτσια που ίσως να μην μπορούμε εύκολα ν’ αποκτήσουμε (μη ξεχνάς και τα custom made σχέδια που οι οίκοι σχεδιάζουν αποκλειστικά γι’ αυτή), αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε είναι το στιλ παπουτσιών που προτιμάει. Κοιτώντας καλύτερα τα παπούτσια που έχει φορέσει ως τώρα στις δημόσιες εμφανίσεις της, μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι τα αγαπημένα της. Συλλέξαμε, λοιπόν, αυτά που έχει φορέσει η Markle και τα οποία είναι και κομψά αλλά και παπούτσια που πρέπει να έχουμε όλες στην ντουλάπα μας, όποια σεζόν κι αν διανύουμε. 

Statement πέδιλα

Photo by Jon Furniss/Invision/AP

Photo by Jon Furniss/Invision/AP

Πολύ πριν παντρευτεί τον πρίγκιπά της, η Meghan Markle τολμούσε με τις εμφανίσεις και τα παπούτσια της. Ένα ζευγάρι statement μαύρα πέδιλα είναι στιλ παπουτσιού που φορούσε συχνά, και το οποίο αξίζει να μπει στην συλλογή σου, μιας και θ’ αναδείξει ακόμα και το πιο απλό σύνολό σου.

Μαύρες γόβες

AP Photo/Alastair Grant

AP Photo/Alastair Grant

Ένα ζευγάρι κομψές μαύρες γόβες δεν λείπει από την ντουλάπα της δούκισσας του Sussex και δεν πρέπει να λείπει κι από την δική σου. Είναι από τα items που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους και αυτό γιατί ταιριάζουν με όλα. Μπορείς να τις φορέσεις το πρωί στο γραφείο με τζιν παντελόνι και ένα t-shirt και το βράδυ με το αγαπημένο σου cocktail dress.

Μοκασίνια

AP Photo/Mosa'ab Elshamy

AP Photo/Mosa’ab Elshamy

Ένα από τα πιο κλασικά και unisex στιλ παπουτσιών είναι τα λεγόμενα slippers (ή μοκασίνια). Τα slippers θ’ αναβαθμίσουν αμέσως τις εμφανίσεις σου χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσεις την άνεσή σου. Επίλεξε αποχρώσεις από τις πιο κλασικές (βλ. μαύρο, καφέ, πράσινο) μέχρι και τις πιο τολμηρές ή σχέδια που περιλαμβάνουν prints.

Μπότες με τακούνι

Marc Giddings/Pool via AP

Οι μυτερές γόβες και τα κομψά μοκασίνια είναι τέλεια για να φοράς την άνοιξη και το φθινόπωρο, αλλά ένα ζευγάρι μπότες είναι must για τον χειμώνα. Άσχετα με το αν σου αρέσουν τα τακούνια ή όχι, ένα ζευγάρι ψηλές μπότες φοριέται με φούστες, φορέματα, παντελόνια και φυσικά σορτς. Σε πείσαμε αρκετά για να αγοράσεις ένα ζευγάρι;

Eσπαντρίγιες

Phil Noble/Pool Photo via AP

Phil Noble/Pool Photo via AP

Ενώ, ένα ζευγάρι μπότες είναι τέλειο για τον χειμώνα, ένα stylish ζευγάρι εσπαντρίγιες είναι must για την άνοιξη. Η Markle φόρεσε ένα τέτοιο στιλ παπουτσιού σε ταξίδια της στα Φίτζι, αλλά ήταν ο τρόπος που συνδύασε τις εσπαντρίγιες που μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Απόδειξη ότι τα παπούτσια αυτά, ταιριάζουν με μακριά φλοράλ φορέματα, φούστες, τζιν παντελόνια κι ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth