CELEBRITY STYLE

H πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Harry

Μέσα σε λίγες μέρες μάθαμε τόσα πολλά για την Meghan Markle που αφορούν στη ζωή, στο στιλ της, στα μυστικά ομορφιάς της που είναι πλέον σαν να την ξέρουμε καιρό. Ωστόσο, ως επίσημο μέλος της βρετανικής οικογένειας η Meghan Markle έχει κάνει μόνο μία επίσημη εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα Harry, εξαιρουμένης προφανώς της εμφάνισής τους μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων.

AP Photo/Alastair Grant

Το ζευγάρι βγήκε για έναν περίπατο και όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε περικυκλωμένο από ένα μεγάλο πλήθος που ήθελε να τους ευχηθεί αλλά περισσότερο να δει από κοντά την Meghan. Εμείς όμως δεν θα ασχοληθούμε εδώ με τα δώρα που έλαβαν και τις χειραψίες, αλλά με το εξαιρετικό παλτό που επέλεξε η Meghan.

AP Photo/Alastair Grant

Η όμορφη ηθοποιός διάλεξε ένα military παλτό Mackage σε σκούρο μπλε χρώμα ενώ από όσο μπορούμε να καταλάβουμε το outfit από μέσα ήταν συνδυασμός ένα μαύρου ζιβάγκο με μία midi φούστα σε μπεζ απόχρωση και μαύρες καστόρινες μπότες. Κλασική και κομψή, η Meghan Markle φαίνεται ότι έχει ήδη αρχίσει να παίρνει στα σοβαρά το ρόλο της και στο στιλ.

Jeremy Selwyn/Pool Photo via AP

Κι ενώ το παλτό ήταν σαφώς μία πετυχημένη επιλογή από την γλυκιά Meghan, για την τσάντα της θα μπορούσε να είναι λίγο πιο προσεκτική, τουλάχιστον όσον αφορά στο χρώμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jeremy Selwyn/Pool Photo via AP