CELEBRITY STYLE

H Meghan Markle το ‘κανε. Η Meghan Markle φόρεσε μίνι

Dan Charity/Pool Photo via AP

H Meghan Markle είναι όλα όσα φοβόταν το παλάτι και δικαίως γιατί το πρωτόκολλο που τόσο αγαπά εκείνη το σέβεται αλλά θεωρεί πως μπορεί να αλλάξει. Ένα σύνολο κανόνων που επηρεάζουν την καθημερινότητά της μπορεί πολύ εύκολα, με μικρά και σταθερά βήματα, παρελθόν. Ανάμνηση παλιά τα maxi φορέματα στις επίσημες εμφανίσεις μελών της βασιλικής οικογένειας. Το τόλμησε. Η δούκισσα του Sussex συνόδευσε το σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, στο Victoria Palace Theatre σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση. Τι φόρεσε; Μαύρο μίνι tuxedo dress Judith & Charles αξίας 327 λιρών.

Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές γόβες που φάνηκαν να είναι ένα νούμερο μεγαλύτερες από το κανονικό. Έξυπνο κόλπο για να προστατεύσεις τα πόδια σου από το πρήξιμο και τις φουσκάλες. Ένα χρυσό clutch κι ένα ζευγάρι μικροί χρυσοί κρίκοι για τα αυτιά ήταν τα κομμάτια που ολοκλήρωσαν το σύνολο.

Dan Charity/Pool Photo via AP

Dan Charity/Pool Photo via AP

Dan Charity/Pool Photo via AP

Dan Charity/Pool Photo via AP

Όπως αναφέρει η Dailymail, η Meghan παραβίασε και πάλι το πρωτόκολλο των Ανακτόρων το οποίο δεν επιτρέπει το μίνι σε επίσημες εκδηλώσεις, και το μήκος της φούστας πρέπει να είναι ακριβώς πάνω από το γόνατο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Dan Charity/Pool Photo via AP