CELEBRITY STYLE

Η Meghan Markle με outfit που θα είχε (σίγουρα) την έγκριση της βασίλισσας

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η Meghan Markle έχει πλέον αναλάβει επίσημα τα καθήκοντα που φέρει ο τίτλος της δούκισσας, επομένως είναι πολύ λογικό να έχει συχνές επίσημες εμφανίσεις και μάλιστα χωρίς τον πρίγκιπα Harry δίπλα της. Επισκέφθηκε για πρώτη φορά τους εργαζομένους του National Theatre στο Λονδίνο και η εμφάνισή της ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετική.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Γι’ αυτή την παρθενική της εμφάνιση, η δούκισσα του Sussex επέλεξε να κάνει ένα monochrome look χρησιμοποιώντας το blushed pink. Επέλεξε ένα mini φόρεμα με ελαφρώς κλος φούστα κι ένα blazer του Brandon Maxwell κι ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι Aquazzura pumps κι ένα clutch Carolina Herrera.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Το συγκεκριμένο χρώμα συνδυάστηκε άψογα με τα μαύρα μαλλιά της που είχε πιασμένα σε ένα ανάλαφρο updo και θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι μία πολύ ωραία εναλλακτική των total beige outfits που μας έχει συνηθίσει.

My tip: Αν έχει αρχίσει να φουσκώνει και η δικιά σου κοιλίτσα και είσαι σε αναζήτηση ρούχων, τότε μπορείς σαφώς να στραφείς στη λύση ενός mini φορέματος, όπως αυτό της Meghan Markle. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η κλος φούστα να μην είναι υπερβολική για να μην σου προσθέτει επιπλέον όγκο. Το ζητούμενο είναι να πέφτει ανάλαφρη στους γοφούς.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth