CELEBRITY STYLE

Η Meghan Markle με γυαλιά ηλίου αξίας 50 ευρώ

(AP Foto/Kevin Hagen)

Υπάρχει εμφάνιση της Meghan Markle που να μην συζητιέται; Όχι, δεν υπάρχει. Ειδικά, όταν εμφανίζεται φορώντας ρούχα  και αξεσουάρ που μπορούμε να αγοράσουμε και εμείς. Γιατί ωραία τα designer clothes, αλλά και τα πιο οικονομικά brands έχουν δημιουργίες στις οποίες ούτε η δούκισσα του Sussex δεν μπορεί να τους αντισταθεί.

Με αφορμή το επερχόμενο baby shower της, η Meghan βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Βγαίνοντας από το The Mark Hotel όπου διαμένει, έκανε μια άκρως κομψή εμφάνιση.

 

(AP Foto/Kevin Hagen)

Επέλεξε ένα total black σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από ένα William Vintage Courrèges Haute Couture παλτό, μαύρο skinny τζιν, γκρι tote bag και Stuart Weitzman σουέτ γόβες. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι oversized μαύρα γυαλιά ηλίου. Ήταν τα τελευταία που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον για δύο λόγους:

1ον: πρόκειται για ένα item το οποίο όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στη συλλογή μας -ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου είναι must.

2ον: τα γυαλιά της δούκισσας είναι του γαλλικού brand Le Specs και κοστίζουν μόλις 50€.

Πέρα από το γεγονός ότι η Markle έκανε ακόμη μια φορά, μια σούπερ chic εμφάνιση, στο look της συμπεριέλαβε ένα πιο οικονομικό brand.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα επιλέγει για εμφάνισή της ένα πιο οικονομικό brand. Η ίδια πρόσφατα εμφανίστηκε με φόρεμα H&M το οποίο μέσα σε λίγες ώρες ξεπουλήθηκε. Αντίστοιχα, και τα γυαλιά ηλίου της Le Specs είναι ήδη sold out στο net-a-porter.com.

 

 

Παρ’ όλα αυτά, η αγορά προσφέρει εξίσου οικονομικές και stylish επιλογές. Όπως οι παρακάτω.

 

River Island 19,99€

 

Le Specs 40€

 

AJ Morgan 24,99€

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Kεντρική φωτογραφία: AP Foto/Kevin Hagen