CELEBRITY STYLE

Η Meghan Markle κρατά την πιο hot τάση στις τσάντες και απογειώνει το chic outfit της

Daniel Leal-Olivas/Pool via AP

Αν και είχα τις αμφιβολίες μου για το στιλ της, ομολογώ ότι σιγά σιγά μου τις διαλύει. Η Meghan Markle είναι κοντά ένα χρόνο στο βρετανικό παλάτι και έχει κάνει τεράστια βήματα στιλιστικά. Σε κάθε της εμφάνιση είναι όλο και πιο κομψή, κάνει σωστές επιλογές, άλλοτε τολμηρές κι άλλοτε συντηριτικές, έτσι για να μη βαριόμαστε.

Μετά λοιπόν, την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Kate Middleton μετά την γέννηση του τρίτου παιδιού της, του μιρκού πρίγκιπα Louis, η Meghan Markle επιβεβαιώνει ότι και για τα βασιλικά μέλη, η σεζόν ξεκινά και είναι απαιτητική. Μαζί με τον σύζυγο της πρίγκιπα Harry βρέθηκαν στο Sussex και όπως ήταν αναμενόμενο, πέραν άλλων σχολιασμών, το outfit της Meghan σχολιάστηκε.

AP Photo/Tim Ireland, Pool

AP Photo/Tim Ireland, Pool

Η δούκισσα του Sussex έμαθε πλέον πώς να συνδυάσει την κλασική κομψότητα που της επιβάλλει ο βασιλικός της ρόλος με το προσωπικό της στιλ και έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση αλά Victoria Beckham.

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Διάλεξε μία δερμάτινη, midi, pencil φούστα Boss by Hugo Boss την οποία συνδύασε με ένα μεταξωτό πουκάμισο & Other Stories. Το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι nude pumps κι ένα μπεζ παλτό Armani, ενώ το highlight του look είναι η επιλογή της τσάντας.

AP Photo/Tim Ireland, Pool

AP Photo/Tim Ireland, Pool

Πρόκειται για ένα μοντέλο από το brand Gabriela Hearst που έχει ήδη αποθεωθεί στο street style. Στο Παρίσι ειδικά, οι μικρές τσάντες ήταν το βασικό συστατικό των κομψών street looks. Η Meghan φαίνεται ότι ενημερώνεται για τις τάσεις και προφανώς το κάνει σωστά αφού αναταποκρίνεται πολύ γρήγορα στις νέες.

 

Κεντρική φωτογραφία: Daniel Leal-Olivas/Pool via AP & AP Photo/Tim Ireland, Pool