CELEBRITY STYLE

Η Meghan Markle εμπνέεται από παλαιότερη εμφάνιση της Kate Middleton για το σύνολο της

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

Η Meghan Markle και η Kate Middleton είναι αδιαμφισβήτητα από τις γαλαζοαίματες των οποίων το στιλ μας απασχολεί πολύ. Οι εμφανίσεις τους συζητιούνται αρκετά, ενώ συχνά αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις δικές μας. Τα σύνολα των δυο γυναικών στο Commonweath Day στην Αγγλία, δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Πέρα από το γεγονός, ότι είδαμε τις δύο τους να συνυπάρχουν ειρηνικά κάτω από την ίδια στέγη (ακούγονται πολλές φήμες ότι δεν έχουν καλές σχέσεις), έκαναν και οι δυο εμφανίσεις που ήταν για άλλη μια φορά κομψές. Παρ’ όλα αυτά, παρατηρήσαμε κάτι: παρόμοια εμφάνιση με αυτή της δούκισσας του Sussex είχε κάνει στο παρελθόν η Kate Middleton.

Η εμφάνιση «νοσοκόμα» -όπως την χαρακτήρισαν πολλοί- της Markle, μας θύμισε παλαιότερο σύνολο της Middleton.

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Τον Απρίλιο του 2017, η Kate είχε φορέσει ένα ιβουάρ παλτό και καπέλο αρκετά παρόμοιο με αυτό της Markle από την τελευταία λειτουργία στο Westminster Abbey.

Jonathan Brady/Pool Photo via AP

Jonathan Brady/Pool Photo via AP

Η Meghan επέλεξε φόρεμα και παλτό της Victoria Beckham, όλα σε λευκές αποχρώσεις, ενώ το σύνολο συνόδευσε με ένα λευκό καπέλο. To look έμοιαζε με αυτό της Kate, από το 2017, ενώ ακόμη περισσότερο μας έβγαλε vibes μιας κομψής και στιλάτης νοσοκόμας.

AP Photo/Frank Augstein

AP Photo/Frank Augstein

Για την περίσταση, η Kate επέλεξε ένα σχετικά παρόμοιο και εξίσου κομψό σύνολο, το οποίο περιλάμβανε ένα κατακόκκινο παλτό με στρογγυλά διακοσμητικά κουμπιά και κόκκινο καπέλο της Emmy London. Το ίδιο παλτό είχε φορέσει το 2014, σε ταξίδι της στη Νέα Ζηλανδία, επιλέγοντας διαφορετικό καπέλο και χτένισμα στα μαλλιά.

AP Photo/SNPA, David Rowland

AP Photo/SNPA, David Rowland

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

H Kate Middleton το 2014

Αν και τα δύο looks δεν είχαν ομοιότητες, ούτε στο χρώμα, ούτε στις σιλουέτες που επέλεξαν να φορέσουν, πολλοί συνέκριναν τα δύο looks μεταξύ τους. Εμείς σε αυτή την λογική, αντιστεκόμαστε, αλλά πιστεύουμε στην ιδέα ότι η Meghan Markle μπορεί να εμπνεύστηκε από την παλιά εμφάνιση της Kate.

Υπάρχει σαφώς και ένα τρίτο σενάριο στο «ποια το φόρεσε πρώτη» θρίλερ. Η πρωτοπόρος του λευκού-που-θυμίζει-στολή-νοσοκόμας lοοk, φαίνεται να είναι τελικά η πριγκίπισσα Diana. Ήταν το 1987 όταν η τελευταία έκανε μια παρόμοια εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό μιλιτέρ σύνολο της Catherine Walker. Η Diana μάλιστα είχε φορέσει κι αυτή ένα λευκό καπέλο, που θυμίζει πολύ αυτό που φόρεσε η Meghan.

 

Μήπως τελικά, η εμφάνιση της δούκισσας να ήταν ένας φόρος τιμής στην εμφάνιση της Diana; Ίσως την απάντηση να μην τη μάθουμε ποτέ.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool