CELEBRITY STYLE

Πώς να φορέσεις floral φόρεμα τον χειμώνα, όπως η Μαίρη Συνατσάκη

Όλοι έχουμε το floral φόρεμα στο μυαλό μας ως κάτι αποκλειστικά ανοιξιάτικο ή χειμερινό. Κι όμως, δεν είναι έτσι. Ένα αέρινο floral φόρεμα μπορεί να φορεθεί και κατά τη διάρκεια του χειμώνα και να μην δείχνει εκτός τόπου και χρόνου -αρκεί να έχει το σωστό floral print και το ύφασμα να μην είναι υπερβολικά λεπτό.

Ακριβώς σαν κι αυτό που φόρεσε η Μαίρη Συνατσάκη, δηλαδή, σε ένα πρόσφατο -ξεκαρδιστικό- video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το BSB φόρεμα είχε μεν λουλούδια αλλά οι αποχρώσεις ήταν αρκετά σκούρες, έτσι ώστε το φόρεμα να μην δείχνει καλοκαιρινό, ενώ η Μαίρη το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες Sante που το έκαναν αυτόματα ένα χειμερινό look. Ένα ακόμα κλειδί στην εμφάνιση αυτή, ήταν η χοντρή μαύρη ζώνη που φόρεσε στη μέση της η Μαίρη, πράγμα που όχι μόνο έκανε όλο το outfit πιο κομψό αλλά και έδωσε σχήμα στο σώμα και έμφαση στην υπέροχη μέση της.

 

Άρα: Ένα floral φόρεμα μπορεί να φορεθεί τον χειμώνα, αν έχει μακριά μανίκια, σκούρες αποχρώσεις και αν συνδυαστεί με χειμερινό παπούτσι.