CELEBRITY STYLE

Do it like Mairiboo: 3 προτάσεις για να φορέσεις κι εσύ ένα two-piece outfit

Η Μαίρη Συνατσάκη πρωταγωνιστεί στο θεατρικό musical ''Hair'', το οποίο έκανε πρόσφατα επίσημη πρεμιέρα. Φυσικά η ίδια ήταν εκεί και εκτός από την παρουσία της στη σκηνή, κατάφερε να προκαλέσει σχόλια και με το outfit που φόρεσε για το πάρτι μετά. Επέλεξε λοιπόν, ένα two-piece outfit με prints σε σκούρα χρώματα της Vassia Kostara και το συνδύασε με ένα ζευγάρι, μαύρες, ψηλοτάκουνες γόβες από την συλλογή της Mairibοo for Envie.

NDP Photo Agency

Όπως μπορείς να δεις, για να κάνει πιο κομψό το κοστούμι, κούμπωσε το σακάκι και έδεσε μία ζώνη ψηλά στη μέση, πετυχαίνοντας ένα πιο θηλυκό αποτέλεσμα.

Μπορεί με τη πρώτη ματιά να σου φαίνεται λίγο υπερβολικό, τουλάχιστον για το δικό σου στιλ. Δεν είναι έτσι όμως, καθώς το androgynous look είναι hot trend αυτή τη στιγμή και σε μία printed εκδοχή γίνεται αυτόματα πιο θηλυκό και στιλάτο. Ουσιαστικά έχεις στη διάθεσή σου δύο κομμάτια που μπορείς να τα φοράς ξεχωριστά, αλλά όταν τα συνδυάσεις το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και ιδανιικό για τις γιορτινές μέρες.

Σακάκι και παντελόνι σε skinny γραμμή, Asos

 

Σακάκι-πουκάμισο και παντελόνα, H&M

Jacket και crop παντελόνι, Zara

My tip: Είμαι fan του mix & match, επομένως δεν θα έλεγα όχι σε tops με χρώμα ή ακόμα και prints. Ωστόσο, ένα μονόχρωμο top από μέσα είναι σαφώς η πιο κομψή και safe επιλογή. Και μην ξεχνάς ότι με τα παπούτσια που θα επιλέξεις αλλά και τα αξεσουάρ, θα δώσει στο outfti το ύφος που θες.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency