CELEBRITY STYLE

Κάννες 2019: Η Marion Cotillard δείχνει τον αφαλό της και διχάζει. Μας αρέσει το look ή όχι;

Arthur Mola/Invision/AP

Δε θα χορτάσουμε ποτέ να βλέπουμε λαμπερές παρουσίες στο κόκκινο χαλί. Ειδικά, αυτές που χαζεύουμε κάθε χρόνο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών, όπου ο παράγοντας "glam" είναι πάντα παρών. Φέτος, το κόκκινο χαλί δεν έχει απογοητεύσει. Με γυναίκες της showbiz να εμφανίζονται καθημερινά σε αυτό, φορώντας μερικά από τα πιο όμορφα ρούχα που έχουμε δει, το φετινό χαλί έχει πολύ υλικό. Σε αυτό μπορούμε να δούμε τάσεις της μόδας να παρελαύνουν αλλά και τις αγαπημένες μας σταρ να κάνουν εμφανίσεις που, σε πολλές περιπτώσεις, μας έχουν μείνει αξέχαστες. Δεν ξέρω όμως, αν σε αυτή την κατηγορία συγκαταλέγεται η φετινή εμφάνιση της Marion Cotillard.

Η Γαλλίδα ηθοποιός αν και θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες ηθοποιούς, έχοντας μάλιστα κάνει από τις πιο όμορφες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του θεσμού (βλ. Κάννες 2013 όταν φόρεσε το εκπληκτικό color block Dior φόρεμα), φέτος διχάζει.

Joel Ryan/Invision/AP

Joel Ryan/Invision/AP

Διάβασε ακόμη: Κάννες 2019: Η Monica Bellucci με βαθύ ντεκολτέ βάζει “κάτω” όλες τις 20χρονες

Με ένα μαύρο, vintage Chanel Couture σύνολο (από τη συλλογή τoυ 1999) που αποτελούνταν από ένα halter τοπ και μια ογκώδη φούστα από ταφτά, το 2000s εμπνευσμένο look της Cotillard μας βάζει σε σκέψεις. Το γεγονός ότι το τοπ σταματάει στο ύψος του αφαλού, μας κάνει να σκεφτόμαστε αν η σιλουέτα του ρούχου κολακεύει.

 

 Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Από το ύφασμα μέχρι τα παπούτσια, η Cotillard ίσως θα έπρεπε να αναθεωρήσει το styling του look. Βέβαια, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το σύνολο μας προσφέρει απλόχερα, το “drama” στοιχείο που είναι απαραίτητο για τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

 

 Joel C Ryan/Invision/AP

Joel C Ryan/Invision/AP

Δες ακόμη: Πρέπει να δεις οπωσδήποτε το χτένισμα της Marion Cotillard από την πίσω πλευρά

Αυτό όμως που μας κάνει ν’ αναρωτιόμαστε, είναι αν ταιριάζει τελικά στο στιλ της ηθοποιού. Το συγκεκριμένο look δεν εκπέμπει την αβίαστη κομψότητα που πετύχαινε μέχρι τώρα με τα looks της.

Βέβαια σε αυτό το σημείο να πούμε πως μιλάμε απλά για ένα μεμονωμένο look. Όλοι έχουμε τις ”off” μέρες μας. Για να είμαστε ειλικρινείς, μέχρι και αυτή η εμφάνιση που μπορεί να μην είναι από τις αγαπημένες μας της ηθοποιού, η Marion καταφέρνει να την υποστηρίξει απόλυτα. Αυτό ίσως να υπερνικά και τα αισθήματα που τρέφουμε απέναντι στο look αυτό.

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP